Gå til innhold

Toastmaster. Må man ?


Teardrop

Anbefalte innlegg

Dere som IKKE har hatt toastmaster, eller har vært i bryllup uten.. Hvordan har de løst oppgaven med å holde styr på hvem som skal holde taler når osv? Vi har nemlig ingen ønske eller tanker om hvem som kunne passet som dette hos oss...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Om det er en person som har hatt som oppgave å styre taler, har man hatt en toatmaster. Det er det som er å være toastmaster, om det nå bare er tante Trude som reiser seg og annonserer at nå er det onkel Arnold sin tur. 

Om dere ikke ønsker å gi noen ansvar for å annonsere taler, kan dere heller gi talerne et tidspunkt og en rekkefølge. Onkel Geir skal holde tale etter onkel Arnold, og det må skje i løpet av hovedretten, f.eks. Så har de selv ansvar for å følge med på hvem som har talt og når de skal tale. 

Anonymkode: ad50e...e08

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trenger vel ikke reise seg og annonsere, men at f eks tante Trude sitter med en liste over talere, følger med på klokka, og gir talerne et lite hint om når de kan kakke på glasset... Må ikke være en toastmaster som stadig spretter opp og avbryter spising eller samtaler med dårlige vitser :)

Anonymkode: 44fae...0db

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...