Gå til innhold

Er det noen her som har...


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

...lyst til å bli spådd i tarot? Spår evt etter hvert de tre første som vil, og jeg ønsker tilbakemelding fra de som blir spådd! :)

Anonymkode: af05d...003

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva menes med tarot? Blir ikke klok på det.

Anonymkode: 8c7d0...6f8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

ambivalentReaction: 

Tap. Det kan være tap av penger, eiendeler, forhold, arbeid eller tap av drømmer, muligheter, utsikter eller rykte. Anger.

Det er ikke tid for handling. Hemmeligheter, underbevisstheten din og høyere feminine aspekter. Passivitet og hemmeligheter som snart avsløres. En mystisk kone eller kvinne i omgivelsene dine. Kompromiss og samarbeid. En lykkelig utgang på en vanskelig situasjon. Bra balanse mellom bra og dårlig.

Seier og triumf. Du vil motta gode nyheter. Du har seiret til tross for motstand.

Resultatet av dine tidligere handlinger returneres deg. Som du sår skal du høste. Dette er en krevende situasjon du ikke kan unngå. Tenk over alvor og konsekvens, tenk før du handler.

 

 

 

Anonymkode: af05d...003

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, ambivalentReaction skrev:

Gjerne!

Har hatt så trøbbel med å skrive inn svaret, forsvant bare underveis. Har skrevet Til deg her i tråden  i  eget svar uten sitering!

Anonymkode: af05d...003

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

9 timer siden, Arabella skrev:

Du kan gjerne få spå meg:) Tarot: Vært igjennom en form for krise og elendighet. Føltes som om virkeligheten raser sammen. Du har innsett noe og det kjennes befriende.

Den fødte leder. Er kreativ, inspirerende, autoritær, karismatisk, dristig, ærlig, lojal og pålitelig. Det føles naturlig å ha makt og være midtpunktet, og er vant til å få det som ønskes. Forhandlinger og avtaler. Bryllup, eiendomsavtaler, arv, forretningsavtaler, veldedige organisasjoner eller andre økonomiske overenskomster. Lykkelig kjærlighetsforhold. Selvstendighet.

Nye muligheter innen områder som har med intelligens, tanker, justis og logikk å gjøre. Suksess, mot og styrke på tross av motgang. En ny idé eller en endring i attityde. 

Fordeler kommer ved at du av å utføre kjedelige men nyttige ting. Du er på jakt etter å erobre nye markeder, og har en egen evne til å få gjennomført ting. Men du kan bli blind for andre verdier enn penger, og kan bli litt for egoistisk og hensynsløs i din streben etter fremgang og vekst. En advarsel om at du arbeider for hardt, er perfeksjonistisk eller ikke lytter til fornuft. Du har en veldig styrke, selv om du kan føle deg svak. Pass på å bevare troen på deg selv og dine ideer når du møter motgang. Ha våkent øye for hva som skjer, og spesielt forskjellen mellom rett og galt. Ta en pause for å lade dine batterier.

 

Anonymkode: af05d...003

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...