Gå til innhold

Fra grå til glødende hud! Mine erfaringer


FayFerner

Anbefalte innlegg

Fra grå til glødende hud

....og farvel til poser og mørke ringer under øynene.

Hei!

Nå er jeg happy happy, får så mange kommentarer om dagen at huden min er så fin og glødende. Hvis man får komplimenter er det jo gjerne om klær og hår, ikke hud, så jeg blir jo litt satt ut. Mange på jobben som kommenterer det. Og var i middagsselskap i går, da var det en eldre mann som tok begge hendene på skuldrene mine og sa «Neimen, se på deg da, huden din stråler jo, du har jo ikke en rynke heller, mor». Ho ho ho, morsomt. Jeg er ikke så opptatt av rynker, men å se sunn og frisk ut, at både hår og hud har glans. Så derfor vil jeg gjerne dele med dere hvordan jeg fikk en mye finere hud på 1 år, og hvordan jeg kvittet meg med mørke ringer og pløser under øynene. Vil så gjerne at andre kan få samme opplevelse. Men det må jo både jobb og penger til da. Jeg er langtfra rik, men har har prioritert hudpleie fremfor mange andre ting.

Jeg har aldri jobbet med hudpleie, men hatt det som en stor lidenskap fra jeg var helt ung. Derfor har jeg prøvd utallige hudpleieprodukter gjennom årenes løp, det meste tror jeg. Min erfaring er at de beste produktene er de man får på hudpleiesalonger, uten tvil, men med noen unntak.

Når jeg oppgir de produktene som har fungert for meg, så representerer jeg IKKE noen leverandør, jeg har aldri mottatt noen gratis produkter for å fremme de i blogg o.l. Alt er basert på egen erfaring med diverse produkter. Jeg har lest meg opp på masse litteratur om hud og sunnhet, fått gode råd på hudklinikk (Colosseum Spa i Oslo er den jeg bruker nå) samt brukt en formue på ulike hudprodukter. Av de absolutt bedre bloggerne å få flotte råd av, synes jeg er HildeChristina sin blogg. Hun er kanskje ikke av de hyggeligste, ho ho;-) syns jeg da, men pyttsan, hun er dyktig og kan sitt fag, jeg er enig i mye av det hun skriver og produktanbefalingene hennes virker i praksis.

Jeg er 43 år, har normal mot tørr hud, tidligere noe kviseutbrudd, lite rynker, men har slitt med litt grå, livløs hud, samt mørke ringer og poser under øynene. Det som har hjulpet mye utenom hudpleie er nok søvn. Alle eksperter sier at det er regel nr 1 og det stemmer, så jeg passer på å alltid få mellom 7-8 timer pr natt. Nok vann er også et must samt Omega 3, vitamin A, B, C og D som kosttilskudd. Og sunn mat da!

Mange av produktene jeg bruker er dyre, men de er svært drøye i bruk, selv for meg som liker å smøre tyyyyykt på:-) Mine hudpleierutiner inneholder:

RENS, PEELING (3 ganger pr. uken), SYREPEELING (periodevis), MASKE (2 ganger pr. uke), SERUM, FUKTIGHETSKREM DAG/NATT:

Da jeg begynte å rense huden konsekvent med gode produkter både morgen og kveld, så jeg at huden min hadde svært godt av det og kviseutbruddene ble helt borte. I tillegg hadde peeling 3 ganger i uken enorm effekt. Jeg bruker alltid et godt serum under dag- og nattkremen, som jeg lar trekke inn før jeg påfører vanlig fuktighetskrem. Dette for å booste huden. Jeg påfører noen dråper olje i nattkremen dersom jeg har det tilgjengelig. Min erfaring er at det ikke er hva som helst du bør smøre ansiktet med hvis du vil ha synlige resultater. Dette er hva jeg har brukt det siste året, og som har gjort underverker for min hud:

For ett år siden startet jeg med en hudpleieserie som heter Elisabeth Arden PRO (det er IKKE den vanlige EA, men MD formulation og EA slo seg sammen og utviklet PRO serien, som kun fåes kjøpt i salonger). Dette er en svært aktiv hudfornyende serie, som du kjenner jobber med huden, og det gir resultater, skikkelige WOW-produkter. Alle som har prøvd disse av vennene mine sier det samme. Man burde få hudanalyse før man starter, da det er ulike produkter utfra hudstatus. Etter et kvart til et halvt år skal huden ha en pause. Jeg brukte det i et halvt år, kun med et par korte pauser. Så etter dette har jeg det siste halve året brukt Dermalogica, Matis, Decleour, Elixir og Duve Medical. Kommer tilbake til disse.

Elisabeth Arden PRO:

Rens: «Gentle facial cleaner» (også for sensitiv hud). Huden blir myk, ren og smidig. Den beste rensen jeg har hatt, helt vidunderlig!

Peeling: «Invigorating Face & body scrub». Bittesmå korn, merker at kremen jobber med huden, den blir utrolig silkemyk. Denne er litt Løp og kjøp! Min Holy Gray!

Peelingpads: «Skin Perfecting Peel Pads» og «Brightening Peel Pads». Jeg brukte opp to bokser, en av hver. Dette er fantastiske pads. Svir og brenner, og det er meningen, men gir masse glød, føler at huden virkelig blir fornyet. Merk at du ikke skal skylle av etterpå, men massèr inn resten av fuktigheten med fingrene etter padsen er brukt.

Maske: «Replenishing Masque». Jeg trodde at Sisleys «Black Rose Cream Mask» var min evige favoritt, helt til jeg prøvde denne fra PRO, dette må være masken over alle masker. Gir utrolig mye fuktighet til huden, som merkes i mange dager etterpå. Jeg smører et veldig tykt lag på.

Serum: «Age Defying Serum» og «Skin Brightening Serum», med den siste som min favoritt. Men det spørs hva man ønsker å jobbe mest med. Min hud var uten liv, så da passet denne best for å få glød. Hvis det er rynker man vil jobbe mest med, så gå for Age defying serumet, den er også veldig veldig bra.

Fuktighetskrem (fungerer som både dag- og nattkrem): «Skin Renewal Cream with LCA Complex». Deilig, litt kjølig krem. Jobber veldig aktivt med huden. I vinter da huden min ble tørr, holdt ikke denne helt, måtte «hardere» skyts til, så da gikk jeg for PRO sin «Intense Hydration Creme». Den siste hjalp mye mot tørrhet, men følte ikke den jobbet like aktivt som de andre kremene. Den var også litt for fet til å ha under sminke.

 

Elisabeth Arden PRO er en dyr serie. Dersom lommeboken er litt slunken og man ikke har råd til alle produktene, ville jeg valgt peelingkremen og peelingpadsene i første omgang. Jeg føler det var disse som fornyet huden min mest, ved siden av nøye rens.

Det siste halve året, etter «kuren» var ferdig, huden var fornyet, men måtte ha ro, så har jeg med stort hell brukt disse produktene.

 

Dermalogica

Rens: «Dermalogica Essential cleansing solution». Veldig mild, deilig rens, gir huden svært god fuktighet. Favoritt etter PRO sin.

Peeling: «Dermalogica Skin Prep Scrub». Jeg tar denne på som en maske, lar den virke noen minutter før jeg påfører litt vann og masserer peelingen inn i huden. Denne er ganske grovkornet sammenlignet med PRO sin, men etterlater huden hærlig myk og ren.

Serum: «Dermalogica Extra firming booster»

Tørr hud: Her bruker jeg «Dermalogica Super Rich Repair, AGE smart». Da jeg var tørr i huden i vinter brukte jeg først PRO sin «Intense Hydration Creme», deretter prøvde jeg «Decleour Marjolaine Night Balm», også veldig bra hvis du sliter med tørr hud, jeg måker på masse og våkner med silkemyk hud. Av disse tre mot tørr hud, anbefales Decleour eller Dermalogica sin, med den siste som en liten favoritt.

 

Matis

Fuktighetskrem: «Matis Rèponse Premium The Day Caviar Face Cream»: den aller beste fuktighetskremen jeg har hatt. Fungerer perfekt for min hud. Sammen med «Matis Cell expert serum» får jeg synlig fin glød i huden, spesielt når jeg har vært flink og brukt disse konsekvent over tid. Da får jeg faktisk kommentarer om huden min. Veldig dyrt merke, så jeg har ikke råd til å bruke denne fast.

Nattkrem: Jeg elsker nattkremen «Matis Rèponse Premium Night Face Cream», nydelig, du våkner opp med den hærligste babyhuden. Mild og fin, roer ned. Elsker elsker Matis!

 

Elixir

Anti-age: «Elixir Retinext Anti-aging gel». Rynkekremen min:-). Smøres på kun punktvis, på problemområder, hos meg mest på en begynnende sinnarynke. Veldig aktiv anti-age gel med retinol og pentapeptide. Jeg flasset som bare rakker'n første dagene, så man må prøve seg litt frem. Føler den er forebyggende, merker at den jobber med huden på en kjølig måte, lenge etter du har tatt den på.

 

Jakten på den perfekte øyekremen

Så til øynene. Her har jeg slitt i mange år med poser/ hovenhet under øynene samt mørkeblå linjer. Ikke lekkert. Det ødelegger alt, har tidvis sett ut som jeg er tygd på og spytta ut. Concealer bare forverret det. Så av alle ting innen hudprodukter er det dette jeg har prøvd mest å forbedre. Skal prøve å fatte meg i korthet. Jeg hadde en periode jeg kalte «jakten på den perfekte øyekrem». Så føler jeg virkelig har vært gjennom de fleste merker, som La Mer, Le praire, Decleour, Sensai, Clinique, Dermalogica, Ole Henriksen, Elisabeth Arden PRO osv osv. De eneste som har hatt merkbar effekt på de nevnte øyeproblemene mine er:

Duve medical

Mot poser: «Duve medical eyeserum». Fikk anbefalt denne mot poser og hovenhet av hudpleieren jeg går til, da den er effektiv på drenering, hun mente denne var i en særklasse. Og denne har funket veldig godt for posene jeg har slitt med (masseres morgen og kveld fra neserot og ut mot hårfeste, for å drenere bort veske fra øyeområdet). Har også botoxeffekt. Trekker seg fort inn, ikke klissete. Skal ikke brukes oppe på øynene, så der bruker jeg Dermalogica sin «Intensive Eye Repair». Begge fine å sminke oppe på. Nå er jeg tom for Duve Medical og har helt abstinens. Til sammen har jeg brukt to bokser à 30 ml., men det gav effekt ganske kjapt inn i den første. Jeg er ikke kjempe-fan av Ole Henriksen, men kom på at jeg en periode brukte øyegelen «Ultimate lift eye gel». Umulig å bruke på dagtid, da den er rimelig klissete, men fin som nattgele. Følte at den tok bort litt hovenhet og at den gav et lite løft, så jeg var ikke så verst fornøyd med denne heller.

Hylexin

Mot mørke ringer: «Hylexin Serious Dark Circles». Jeg opplevde at denne nesten fjernet de mørke ringene mine, de ble mye mindre synlig, nesten helt borte. Jeg hadde egentlig ikke så stor tro på dette produktet, for hadde lest litt blandede meldinger. Den er svindyr, men tuben ser ut som noe du får for en 10'er i kurven på Nille, men denne funket faktisk på meg. Brukte den kun der det var blått under øyet. Den var litt vanskelig å få tak i, så jeg brukte bare en tube, men den var kjempedrøy. Brukte den konsekvent både morgen og kveld.

Og så tar jeg gjerne i mot råd og erfaringer som andre har om hudpleie. Sorry sorry at dette ble litt langt innlegg, blir så ivrig og vil gjerne dele mine erfaringer når det er ting som faktisk hjelper. Ialle fall har dette hjulpet meg. Og nå kommer våren og greier, dere:-) Og ikke glem nok søvn, vann og sunn mat:-). Så ønsker jeg alle en strålende mandag!

 

Fay

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nøkkelen til sunn hud ligger i kosthold og søvn, ikke hva man smører på huden.

Anonymkode: 60234...06c

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Nøkkelen til sunn hud ligger i kosthold og søvn, ikke hva man smører på huden.

Anonymkode: 60234...06c

Helt enig i at kosthold og søvn er kjempeviktig, det kommer egentlig foran alt. Men min erfaring er at når man bikker en viss alder må det mere til, nemlig gode hudpleierutiner med gode produkter. Huden min blir spedalsk av produkter fra hyllene i dagligvarebutikkene. Men vi er ulike, og godt er det;-)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 timer siden, AnonymBruker skrev:

Nøkkelen til sunn hud ligger i kosthold og søvn, ikke hva man smører på huden.

Anonymkode: 60234...06c

Helt enig i at kosthold og søvn er kjempeviktig, det kommer egentlig foran alt. Men min erfaring er at når man bikker en viss alder må det mere til, nemlig gode hudpleierutiner med gode produkter. Huden min blir spedalsk av produkter fra hyllene i dagligvarebutikkene. Men vi er ulike, og godt er det;-)


 

21 timer siden, FayFerner skrev:

Helt enig i at kosthold og søvn er kjempeviktig, det kommer egentlig foran alt. Men min erfaring er at når man bikker en viss alder må det mere til, nemlig gode hudpleierutiner med gode produkter. Huden min blir spedalsk av produkter fra hyllene i dagligvarebutikkene. Men vi er ulike, og godt er det;-)

Hei!

Hvis huden fikk snakke, lurer på hva den ville valgt hvis den fikk velge mellom en flaske Spenol til kr. 19.90 eller en krukke fra La Mer til 1500 kr? Innbiller meg sistnevnte......

Anonymkode: 6ea90...8d7

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker at bestefaren min masserte jura på kuene med Spenol.....

Anonymkode: 6ea90...8d7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Jeg bruker sminke fra Chanel og Dior, men Spenol er suveren til å fjerne øyesminke. Avslutter med en myk ansiksklut, godt oppvridd i lunkent vann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Spenol er absolutt ikke en dårlig fuktighetskrem. 

Uansett er det latterlig å bruke tusenvis av kroner på alt det du gjør. Solfaktor, nok søvn og et kosthold som sikrer det du skal ha av vitmaniner og mineraler er det du burde fokusere på. Kuldekrem om vinteren. Peel huden innimellom, men du kan like gjerne lage peelingen av havregryn og honning. Ansiktsmaske? Avokado og honning.

Anonymkode: 3c56c...83f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den 25.9.2016 at 18.25, AnonymBruker skrev:

Spenol er absolutt ikke en dårlig fuktighetskrem. 

Uansett er det latterlig å bruke tusenvis av kroner på alt det du gjør. Solfaktor, nok søvn og et kosthold som sikrer det du skal ha av vitmaniner og mineraler er det du burde fokusere på. Kuldekrem om vinteren. Peel huden innimellom, men du kan like gjerne lage peelingen av havregryn og honning. Ansiktsmaske? Avokado og honning.

Anonymkode: 3c56c...83f

Spenol inneholder hormonforstyrrede stoffer og parabener. Ville aldri brukt den:sjokkert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 26.4.2016 den 13.04, AnonymBruker skrev:

Helt enig i at kosthold og søvn er kjempeviktig, det kommer egentlig foran alt. Men min erfaring er at når man bikker en viss alder må det mere til, nemlig gode hudpleierutiner med gode produkter. Huden min blir spedalsk av produkter fra hyllene i dagligvarebutikkene. Men vi er ulike, og godt er det;-)


 

Hei!

Hvis huden fikk snakke, lurer på hva den ville valgt hvis den fikk velge mellom en flaske Spenol til kr. 19.90 eller en krukke fra La Mer til 1500 kr? Innbiller meg sistnevnte......

Anonymkode: 6ea90...8d7

La Mer? Har du sett gjennom ingrediensene, hva den klassiske kremen "Creme de la mer" faktisk består av? Søk på det. Spoiler alert! Ingrediens nr 2 er paraffinum liquidum (mineralolje) og nr 3 er petrolatum. 1500 kr for mineralolje og petrolatum. Bortkastede penger :) Joda, første ingrediens er seaweed extract men den vil ikke hjelpe huden stort da mineraloljen vil hindre at det trekker inn. 

Anonymkode: 8f87e...992

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 26.4.2016 den 13.04, AnonymBruker skrev:

Hvis huden fikk snakke, lurer på hva den ville valgt hvis den fikk velge mellom en flaske Spenol til kr. 19.90 eller en krukke fra La Mer til 1500 kr? Innbiller meg sistnevnte......

Anonymkode: 6ea90...8d7

La Mer er noe dritt. Inneholder hovedsakelig vaseline, kan ikke fatte at de har hjerter til å ta så mye betalt for det produktet når ingrediensene ikke synker inn i huden engang. Man betaler over 1k for noe som setter et lokk på huden... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke noe særlig flink i å bruke skjøønhetsprodukter, men har mine favoritter. For det første bruker jeg ikke mye sminke, men liker å se fresht ut. Da har jeg prøvd en del kremer som ikke hjelper bare med fuktighet, men også beskytter og ikke minst forebygger rynker. Jeg skal si Lefery krem har best virkning,fordi dn forebygger og beskytter. Spenner huden og gir så flott behag etter seg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er straks 40 og sverger til koreansk hudpleierutine to ganger daglig. Jeg har aldri hatt hudproblemer/kviser, men merker uansett at huden min har godt av denne rutinen. 

Anonymkode: a6c89...8f9

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
På 25.4.2016 den 14.45, FayFerner skrev:

Fra grå til glødende hud

....og farvel til poser og mørke ringer under øynene.

Hei!

Nå er jeg happy happy, får så mange kommentarer om dagen at huden min er så fin og glødende. Hvis man får komplimenter er det jo gjerne om klær og hår, ikke hud, så jeg blir jo litt satt ut. Mange på jobben som kommenterer det. Og var i middagsselskap i går, da var det en eldre mann som tok begge hendene på skuldrene mine og sa «Neimen, se på deg da, huden din stråler jo, du har jo ikke en rynke heller, mor». Ho ho ho, morsomt. Jeg er ikke så opptatt av rynker, men å se sunn og frisk ut, at både hår og hud har glans. Så derfor vil jeg gjerne dele med dere hvordan jeg fikk en mye finere hud på 1 år, og hvordan jeg kvittet meg med mørke ringer og pløser under øynene. Vil så gjerne at andre kan få samme opplevelse. Men det må jo både jobb og penger til da. Jeg er langtfra rik, men har har prioritert hudpleie fremfor mange andre ting.

Jeg har aldri jobbet med hudpleie, men hatt det som en stor lidenskap fra jeg var helt ung. Derfor har jeg prøvd utallige hudpleieprodukter gjennom årenes løp, det meste tror jeg. Min erfaring er at de beste produktene er de man får på hudpleiesalonger, uten tvil, men med noen unntak.

Når jeg oppgir de produktene som har fungert for meg, så representerer jeg IKKE noen leverandør, jeg har aldri mottatt noen gratis produkter for å fremme de i blogg o.l. Alt er basert på egen erfaring med diverse produkter. Jeg har lest meg opp på masse litteratur om hud og sunnhet, fått gode råd på hudklinikk (Colosseum Spa i Oslo er den jeg bruker nå) samt brukt en formue på ulike hudprodukter. Av de absolutt bedre bloggerne å få flotte råd av, synes jeg er HildeChristina sin blogg. Hun er kanskje ikke av de hyggeligste, ho ho;-) syns jeg da, men pyttsan, hun er dyktig og kan sitt fag, jeg er enig i mye av det hun skriver og produktanbefalingene hennes virker i praksis.

Jeg er 43 år, har normal mot tørr hud, tidligere noe kviseutbrudd, lite rynker, men har slitt med litt grå, livløs hud, samt mørke ringer og poser under øynene. Det som har hjulpet mye utenom hudpleie er nok søvn. Alle eksperter sier at det er regel nr 1 og det stemmer, så jeg passer på å alltid få mellom 7-8 timer pr natt. Nok vann er også et must samt Omega 3, vitamin A, B, C og D som kosttilskudd. Og sunn mat da!

Mange av produktene jeg bruker er dyre, men de er svært drøye i bruk, selv for meg som liker å smøre tyyyyykt på:-) Mine hudpleierutiner inneholder:

RENS, PEELING (3 ganger pr. uken), SYREPEELING (periodevis), MASKE (2 ganger pr. uke), SERUM, FUKTIGHETSKREM DAG/NATT:

Da jeg begynte å rense huden konsekvent med gode produkter både morgen og kveld, så jeg at huden min hadde svært godt av det og kviseutbruddene ble helt borte. I tillegg hadde peeling 3 ganger i uken enorm effekt. Jeg bruker alltid et godt serum under dag- og nattkremen, som jeg lar trekke inn før jeg påfører vanlig fuktighetskrem. Dette for å booste huden. Jeg påfører noen dråper olje i nattkremen dersom jeg har det tilgjengelig. Min erfaring er at det ikke er hva som helst du bør smøre ansiktet med hvis du vil ha synlige resultater. Dette er hva jeg har brukt det siste året, og som har gjort underverker for min hud:

For ett år siden startet jeg med en hudpleieserie som heter Elisabeth Arden PRO (det er IKKE den vanlige EA, men MD formulation og EA slo seg sammen og utviklet PRO serien, som kun fåes kjøpt i salonger). Dette er en svært aktiv hudfornyende serie, som du kjenner jobber med huden, og det gir resultater, skikkelige WOW-produkter. Alle som har prøvd disse av vennene mine sier det samme. Man burde få hudanalyse før man starter, da det er ulike produkter utfra hudstatus. Etter et kvart til et halvt år skal huden ha en pause. Jeg brukte det i et halvt år, kun med et par korte pauser. Så etter dette har jeg det siste halve året brukt Dermalogica, Matis, Decleour, Elixir og Duve Medical. Kommer tilbake til disse.

Elisabeth Arden PRO:

Rens: «Gentle facial cleaner» (også for sensitiv hud). Huden blir myk, ren og smidig. Den beste rensen jeg har hatt, helt vidunderlig!

Peeling: «Invigorating Face & body scrub». Bittesmå korn, merker at kremen jobber med huden, den blir utrolig silkemyk. Denne er litt Løp og kjøp! Min Holy Gray!

Peelingpads: «Skin Perfecting Peel Pads» og «Brightening Peel Pads». Jeg brukte opp to bokser, en av hver. Dette er fantastiske pads. Svir og brenner, og det er meningen, men gir masse glød, føler at huden virkelig blir fornyet. Merk at du ikke skal skylle av etterpå, men massèr inn resten av fuktigheten med fingrene etter padsen er brukt.

Maske: «Replenishing Masque». Jeg trodde at Sisleys «Black Rose Cream Mask» var min evige favoritt, helt til jeg prøvde denne fra PRO, dette må være masken over alle masker. Gir utrolig mye fuktighet til huden, som merkes i mange dager etterpå. Jeg smører et veldig tykt lag på.

Serum: «Age Defying Serum» og «Skin Brightening Serum», med den siste som min favoritt. Men det spørs hva man ønsker å jobbe mest med. Min hud var uten liv, så da passet denne best for å få glød. Hvis det er rynker man vil jobbe mest med, så gå for Age defying serumet, den er også veldig veldig bra.

Fuktighetskrem (fungerer som både dag- og nattkrem): «Skin Renewal Cream with LCA Complex». Deilig, litt kjølig krem. Jobber veldig aktivt med huden. I vinter da huden min ble tørr, holdt ikke denne helt, måtte «hardere» skyts til, så da gikk jeg for PRO sin «Intense Hydration Creme». Den siste hjalp mye mot tørrhet, men følte ikke den jobbet like aktivt som de andre kremene. Den var også litt for fet til å ha under sminke.

 

Elisabeth Arden PRO er en dyr serie. Dersom lommeboken er litt slunken og man ikke har råd til alle produktene, ville jeg valgt peelingkremen og peelingpadsene i første omgang. Jeg føler det var disse som fornyet huden min mest, ved siden av nøye rens.

Det siste halve året, etter «kuren» var ferdig, huden var fornyet, men måtte ha ro, så har jeg med stort hell brukt disse produktene.

 

Dermalogica

Rens: «Dermalogica Essential cleansing solution». Veldig mild, deilig rens, gir huden svært god fuktighet. Favoritt etter PRO sin.

Peeling: «Dermalogica Skin Prep Scrub». Jeg tar denne på som en maske, lar den virke noen minutter før jeg påfører litt vann og masserer peelingen inn i huden. Denne er ganske grovkornet sammenlignet med PRO sin, men etterlater huden hærlig myk og ren.

Serum: «Dermalogica Extra firming booster»

Tørr hud: Her bruker jeg «Dermalogica Super Rich Repair, AGE smart». Da jeg var tørr i huden i vinter brukte jeg først PRO sin «Intense Hydration Creme», deretter prøvde jeg «Decleour Marjolaine Night Balm», også veldig bra hvis du sliter med tørr hud, jeg måker på masse og våkner med silkemyk hud. Av disse tre mot tørr hud, anbefales Decleour eller Dermalogica sin, med den siste som en liten favoritt.

 

Matis

Fuktighetskrem: «Matis Rèponse Premium The Day Caviar Face Cream»: den aller beste fuktighetskremen jeg har hatt. Fungerer perfekt for min hud. Sammen med «Matis Cell expert serum» får jeg synlig fin glød i huden, spesielt når jeg har vært flink og brukt disse konsekvent over tid. Da får jeg faktisk kommentarer om huden min. Veldig dyrt merke, så jeg har ikke råd til å bruke denne fast.

Nattkrem: Jeg elsker nattkremen «Matis Rèponse Premium Night Face Cream», nydelig, du våkner opp med den hærligste babyhuden. Mild og fin, roer ned. Elsker elsker Matis!

 

Elixir

Anti-age: «Elixir Retinext Anti-aging gel». Rynkekremen min:-). Smøres på kun punktvis, på problemområder, hos meg mest på en begynnende sinnarynke. Veldig aktiv anti-age gel med retinol og pentapeptide. Jeg flasset som bare rakker'n første dagene, så man må prøve seg litt frem. Føler den er forebyggende, merker at den jobber med huden på en kjølig måte, lenge etter du har tatt den på.

 

Jakten på den perfekte øyekremen

Så til øynene. Her har jeg slitt i mange år med poser/ hovenhet under øynene samt mørkeblå linjer. Ikke lekkert. Det ødelegger alt, har tidvis sett ut som jeg er tygd på og spytta ut. Concealer bare forverret det. Så av alle ting innen hudprodukter er det dette jeg har prøvd mest å forbedre. Skal prøve å fatte meg i korthet. Jeg hadde en periode jeg kalte «jakten på den perfekte øyekrem». Så føler jeg virkelig har vært gjennom de fleste merker, som La Mer, Le praire, Decleour, Sensai, Clinique, Dermalogica, Ole Henriksen, Elisabeth Arden PRO osv osv. De eneste som har hatt merkbar effekt på de nevnte øyeproblemene mine er:

Duve medical

Mot poser: «Duve medical eyeserum». Fikk anbefalt denne mot poser og hovenhet av hudpleieren jeg går til, da den er effektiv på drenering, hun mente denne var i en særklasse. Og denne har funket veldig godt for posene jeg har slitt med (masseres morgen og kveld fra neserot og ut mot hårfeste, for å drenere bort veske fra øyeområdet). Har også botoxeffekt. Trekker seg fort inn, ikke klissete. Skal ikke brukes oppe på øynene, så der bruker jeg Dermalogica sin «Intensive Eye Repair». Begge fine å sminke oppe på. Nå er jeg tom for Duve Medical og har helt abstinens. Til sammen har jeg brukt to bokser à 30 ml., men det gav effekt ganske kjapt inn i den første. Jeg er ikke kjempe-fan av Ole Henriksen, men kom på at jeg en periode brukte øyegelen «Ultimate lift eye gel». Umulig å bruke på dagtid, da den er rimelig klissete, men fin som nattgele. Følte at den tok bort litt hovenhet og at den gav et lite løft, så jeg var ikke så verst fornøyd med denne heller.

Hylexin

Mot mørke ringer: «Hylexin Serious Dark Circles». Jeg opplevde at denne nesten fjernet de mørke ringene mine, de ble mye mindre synlig, nesten helt borte. Jeg hadde egentlig ikke så stor tro på dette produktet, for hadde lest litt blandede meldinger. Den er svindyr, men tuben ser ut som noe du får for en 10'er i kurven på Nille, men denne funket faktisk på meg. Brukte den kun der det var blått under øyet. Den var litt vanskelig å få tak i, så jeg brukte bare en tube, men den var kjempedrøy. Brukte den konsekvent både morgen og kveld.

Og så tar jeg gjerne i mot råd og erfaringer som andre har om hudpleie. Sorry sorry at dette ble litt langt innlegg, blir så ivrig og vil gjerne dele mine erfaringer når det er ting som faktisk hjelper. Ialle fall har dette hjulpet meg. Og nå kommer våren og greier, dere:-) Og ikke glem nok søvn, vann og sunn mat:-). Så ønsker jeg alle en strålende mandag!

 

Fay

Hei Fay! 

Nå er denne tråden gammel, men tusen takk for et strålende informativt og erfaringsbasert innlegg. Vi er antakelig på samme bølgelengde hva gjelder testing og nysgjerrighet over gode produkter. Jeg er nysgjerrig på EA, men har vært forelsket i Elixir en stund. Øyekrem er helt klart det vanskeligste og jeg hadde en helt klar favoritt i Md formulations antioxidant eye cream Helt til Md gikk ut av produksjon. Ingen kan henvise meg til en god erstatter.

Ser fram til nye innlegg fra deg! 

GuriLina 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...