Gå til innhold

Retningslinjene for Seksualitetsforumet


Gjest Bond

Anbefalte innlegg

Hei, 

Vi har herved oppdatert retningslinjene for seksualitetsforumet: 

Vis hensyn! I et forum som dreier seg om seksualitet vil det alltid dukke opp spørsmål/saker som kan virke fremmed for andre enn dem det gjelder. Disse bør få lov til å lufte sine tanker her hos oss uten å føle seg utledd eller bli møtt med spysmilies og lignende uttrykk.

Seksualitet kan innebære usikkerhet, nysgjerrighet, redsel for å bli støtt ut av andre m.m., men likevel kan man ha behov for å lufte tanker. La dem gjøre det her på Kvinneguiden Forum, uten at de blir møtt med forutinntatte holdninger.

Vis litt takhøyde for ting som virker fremmed og rart på deg, så kanskje du kan lære noe. Les og lær, også her. Selv om det ikke er av interesse for deg selv seksuelt, så vokser man veldig på å legge fordommer til side og være medmenneske.

Å holde seksualitetforumet fritt for spydigheter og andre usakligheter er noe vi alle vil ha nytte av.

Vi minner ytterligere på at: 

  • Seksualitetsforumet har nedre aldersgrense på 16 år. Innlegg som bryter med dette vil bli slettet.
  • Forumet skal benyttes til å diskutere seksualitet, erfaringer, preferanser, råd og tips, og ikke som en arena for sjekking og sexprat mellom brukerne på forumet. 

    Vi viser også til regelen om at det ikke er tillatt med: 

    Sitat

    * Seksualiserte tekster, bilder eller linker kan bli fjernet. Linker til pornografi i seksualforumet er OK, men det skal komme klart frem hva det linkes til.

     

Endret av Tekola
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...