Gå til innhold

Rå kyllinglår i ovnen


MorTil2

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er ingen mesterkokk, og selv de enkleste ting blir vriene for meg.... I går kjøpte jeg rå kyllinglår og marinade i pose. Kyllingen ligger nå i kjøleskapet og marinerer seg, og jeg søker etter oppskrifter for å finne ut hvor lenge de skal stå i ovnen. Noen steder står det 210 grader i 25 minutter, andre steder 170 grader i 50 minutter.

 

Så til dere som har mer peiling på mat enn meg :Hva blir best ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ovnen på 190-200 og en halvtime på hver side, avslutt med skinnsiden opp, blir perfekt hver gang.

Anonymkode: 4fd10...7c1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

225 grader i omkring 25 minuter. Du trenger ikke å drive å snu dem midtveis.

Anonymkode: 49fab...eaf

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å ta ovnen på 200 grader. Pensler med en blanding av oliven- og rapsolje, og salt og pepper. Aner ikke hvor lenge de står inni. Men tar de ut når de er blitt gyllen. Pleier ikke å snu de. Skinnet pleier å bli sprøtt nok. Men kan sikkert bli sprøere av å gjøre det på en annen måte. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar. Da er de i ovnen på 190 grader. Fant en oppskrift på rema 1000 sin nettside. Der sto det at jeg skulle øke temperaturen de siste fem minuttene (etter 25-30 minutter på 190 grader), for å få sprøtt skinn. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får sprøtt skinn om du snur dem så jeg gjør alltid det. Null stress.

Anonymkode: 4fd10...7c1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...