AnonymBruker Skrevet 12. februar 2016 #1 Del Skrevet 12. februar 2016 Hei. Har lagd taco idag,men mannen fikk vondt i tanna og jeg ender opp alene med middagen. Det er 400gr kjøttdeig av storfe som jeg stekte med løk og kjøttdeigsaus. Nå er kun halvparten spise opp, kan jeg fryse ned og bare varme i mikro til en annen gang? Har jo 4lomper igjen også,så passer perfekt. Anonymkode: d25e9...7d5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest HappyWaffle Skrevet 12. februar 2016 #2 Del Skrevet 12. februar 2016 jeg pleier alltid å fryse ned kjøttdeigrester etter middag fint å ha når man skal lage pizza feks Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Margit Spat Skrevet 12. februar 2016 #3 Del Skrevet 12. februar 2016 Det går helt utmerket å fryse stekt kjøttdeig. Holdbarheten er nok litt lavere når det er med saus og løk enn om det hadde vært kun stekt kjøttdeig, men noen uker/et par måneder vil det fint holde seg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Whoops Skrevet 12. februar 2016 #4 Del Skrevet 12. februar 2016 Fungerer helt fint. Frys den gjerne i mindre porsjoner. Jeg pleier å kjøpe kjøttdeig på tilbud, steke den opp med litt løk og fryse ned i porsjoner. Når jeg f.eks skal lage pasta med kjøttsaus kan jeg bare ta ut en eller to og enten tine eller bare hive klumpen opp i sausen mens den koker. Tar bare et par minutter om det ikke er pakket for tett sammen. Smuldrer nesten opp når den tas ut av posen. Fungerer også fint til gryter, pizza, taco eller andre ting man bruker kjøttdeig til. Perfekt til hverdagsmiddager når man er bare en eller to. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2016 #5 Del Skrevet 12. februar 2016 Det fungerer helt fint å fryse ned. Og er flott å fryse ned som porsjoner hvis man innimellom bare trenger litt. Men har kortere holdbarhet da. Selv fryser jeg ofte ned porsjonspakninger, supert hvis noen av barna blir litt småsultne utenom måltider, eller som overtidsmat når man har jobbet sent og resten av familien allerede har spist middag før jeg kommer hjem Anonymkode: 2dbbe...0cc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
_popcorn_ Skrevet 12. februar 2016 #6 Del Skrevet 12. februar 2016 er ingen problem fryse ferdigstekt kjøttdeig, tilogmed restaurantbransjen gjør det hele tiden! bare pass på å ikke tine på benken når du tar den ut igjen, tin i kaldt vann, kjøleskap over natta, eller hiv rett i panna! Og gi den en skikkelig oppvarming før du spiser Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2016 #7 Del Skrevet 12. februar 2016 Og pass på at den er helt avkjølt før du legger den i fryseren. Anonymkode: 46ddd...960 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 12. februar 2016 #8 Del Skrevet 12. februar 2016 Alt kjøtt som er ferskt, og så stekt, kan fryses. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofie_22 Skrevet 12. februar 2016 #9 Del Skrevet 12. februar 2016 Ja, det går nok fint Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå