Gå til innhold

Ereksjonssvikt


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Driver og roter med en kar som mest sannsynlig har ereksjonssvikt.

Jeg er veldig betatt av han og alt det der, og nå når jeg er på besøk hos han, fant jeg noen tabletter ang ereksjonssvikt. Vi har prøvd å hatt sex, men han har kun fingret meg og jeg har sugd han litt. Han har prøvd å stappe kuken inni meg, men er snar med å dra den ut igjen.

Er det noe jeg kan gjøre, for jeg liker han veldig godt, men er også veldig glad i sex... Må bare neve at han har en deilig kuk, så vil så gjærne ha den inni meg LENGE!

Noen råd?

Anonymkode: 4a7e8...8c2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Prat med han om det, så dere er enige i hvorfor det er som det er, hvis du gir uttrykk for at dette ikke er noe å stresse med, bare slappe av og kose seg, så kommer det av seg selv (hvis det ikke er virkelig problemer der nede da)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mitt råd er: Dump han!! Hehe neida, men har holdt på med en med ereksjonssvikt. Etter 7 mnd med slapphet, og lite initiativ fra hans side til å gjøre noe med det klarte jeg ikke mer. Jeg fikk stadig dårligere selvtillit, og følte ikke han brydde seg om problemet heller, så jeg klarte ikke mer. Husker enda første gangen jeg hadde sex med noen andre etter han, følte meg som en dronning som klarte å gjøre fyren stiv:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanskelig dette med ereksjonssvikt... Mannen min har den samme utfordringen, og det er ingen tvil om at det har gjort og gjør noe med selvbildet mitt. Jeg føler meg ikke særlig attraktiv for ham, til tross for at han forsikrer meg om at han synes jeg er flott. Vi strevde i bortimot to år (stadig sjeldnere sex, av naturlige grunner oftere og oftere fingring/slikking framfor samleie) før han etter mange samtaler med meg gikk til legen. Nå har han hatt Cialis i "beredskap" i ett års tid. De fungerer veldig bra - men han må jo ta de... Han er bare ikke så interessert lenger, det er stor forskjell. 

Og da hjelper det ikke meg og selvbildet mitt at han sier at jeg er flott og sexy. 

Ut fra det du skriver, TS, tror jeg du vil møte utfordringer her. Så du må nesten tenke over hva som er viktig for deg - selve mannen eller sex.

Anonymkode: 0b33e...cef

Lenke til kommentar
Del på andre sider

potensproblemer er som oftest stressrelatert. jeg slet selv med det en periode i fjor.
nå har jeg møtt er utrolig dame som tenner meg villt og jeg er hard 24/7.
prøv litt forsiktig dirtytalk med han om trekant, jentesex, leketøy etc. se om han responderer på noe av det.

lykke til

Endret av herremann
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...