Gå til innhold

Hva bør jeg spørre oppdretter om?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei!
Vi skal få en kleinspitz i Juni, og har funnet tre-fire aktuelle oppdrettere. Så kommer spørsmålet, hva bør vi spørre om i forhold til sykdommer og slikt? Er helt ny på dette da det er vår første valp, så kom gjerne med tips og råd! :)

Anonymkode: d5e19...8ca

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Trur du vil få mer hjelp inne på Canis eller Hundesonen. :)
 

 

Anonymkode: 317ca...91c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du bør ærlig fortelle oppdretter om hvordan du ser for deg det å ha hund, ønsker du en livlig en, eller en som er litt roligere.. utstilling, agility eller skal du bare ha hunden til kos og hygge.. En seriøs oppdretter vil kunne plukke ut den valpen som passer deg..

Regner selvfølgelig med at du har satt deg inn i rasens sykdommer etc så du bør sjekke at det finnes attester på at de og andre krav i henhold til raseklubben´s avlretningslinjer, er fulgt av oppdretter. Sjekk gjerne også NKK´s Dogweb om hvor mange kull tispen har hatt tidligere..

Ellers ville jeg godt for magefølelsen- den oppdretter du føler du  får best kjemi med. Klart man behøver ikke å ha noen særlig kontakt med oppdretter etter overtagelse,man vet liksom aldri hva som kan skje- og ha en erfaren oppdretter som man kan spørre om råd og veiledning er godt å ha.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...