Gå til innhold

Hva smaker kvarg naturell?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har aldri prøvd. Hvordan er den i forhold til kesam fks? Begge deler er vel en ost?

Anonymkode: e1293...6e6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den smaker ikke så mye. Det er da oftest også hele poenget med ferskost. I tillegg er den fettfattig så den legger seg (som skyr) som et tørt belegg i munnen. Ugh.. Det finnes gode ferskoster der ute men kvarg, kesam og skyr er ikke blant dem. Spis heller ricotta. Ricotta er godt. :nigo: Du kan alltid stole på italienere når det kommer til mat.

 

Men altså, for all del, om du liker smøreost bedre enn brie så er dette din type ost. Syrlig og pregløs summerer den opp greit.

Anonymkode: 7cd1f...115

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Jeg har aldri prøvd. Hvordan er den i forhold til kesam fks? Begge deler er vel en ost?

Anonymkode: e1293...6e6

Det burde smake dønn likt. Kesam og kvarg er to forskjellige ord på samme råvare.

Anonymkode: 8d41a...8a0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...