AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #1 Del Skrevet 6. februar 2016 Jeg har aldri prøvd. Hvordan er den i forhold til kesam fks? Begge deler er vel en ost? Anonymkode: e1293...6e6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #2 Del Skrevet 6. februar 2016 Den smaker ikke så mye. Det er da oftest også hele poenget med ferskost. I tillegg er den fettfattig så den legger seg (som skyr) som et tørt belegg i munnen. Ugh.. Det finnes gode ferskoster der ute men kvarg, kesam og skyr er ikke blant dem. Spis heller ricotta. Ricotta er godt. Du kan alltid stole på italienere når det kommer til mat. Men altså, for all del, om du liker smøreost bedre enn brie så er dette din type ost. Syrlig og pregløs summerer den opp greit. Anonymkode: 7cd1f...115 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Outlander Skrevet 6. februar 2016 #3 Del Skrevet 6. februar 2016 synes det smaker litt om en blanding av kremost og natur yoghurt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #4 Del Skrevet 6. februar 2016 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg har aldri prøvd. Hvordan er den i forhold til kesam fks? Begge deler er vel en ost? Anonymkode: e1293...6e6 Det burde smake dønn likt. Kesam og kvarg er to forskjellige ord på samme råvare. Anonymkode: 8d41a...8a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå