Gå til innhold


Foto

Dobbel quoting når jeg trykker på "svar".


  • Please log in to reply
8 svar på dette emnet

#1 Majott

Majott

    C-Kjendis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 656 innlegg
  • Ble med 5. mars 12
  • Kjønn: Ikke viktig

Skrevet 20 juli 2012 - 14:10

Når jeg skal quote noen for å svare direkte på deres innlegg, kommer alltid quoten opp som dobbel. Det går heller ikke an å fjerne den ene quoten.

Så her er det enten å svare med dobbel quot eller å lage et eget innlegg i tråden.

Er det flere som har hatt problemer med dette, og hva kan jeg gjøre?
  • 0

#2 Majott

Majott

    C-Kjendis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 656 innlegg
  • Ble med 5. mars 12
  • Kjønn: Ikke viktig

Skrevet 20 juli 2012 - 14:10

Når jeg skal quote noen for å svare direkte på deres innlegg, kommer alltid quoten opp som dobbel. Det går heller ikke an å fjerne den ene quoten.

Så her er det enten å svare med dobbel quot eller å lage et eget innlegg i tråden.

Er det flere som har hatt problemer med dette, og hva kan jeg gjøre?

Når jeg skal quote noen for å svare direkte på deres innlegg, kommer alltid quoten opp som dobbel. Det går heller ikke an å fjerne den ene quoten.

Så her er det enten å svare med dobbel quot eller å lage et eget innlegg i tråden.

Er det flere som har hatt problemer med dette, og hva kan jeg gjøre?


Sånn ser det ut.
  • 0

#3 Hilde

Hilde

    Redaktør

  • Admin
  • 17 850 innlegg
  • Ble med 1. jan. 70
  • Kjønn: Kvinne

Skrevet 20 juli 2012 - 16:35

Hvilken nettleser bruker du? Skjer det når du multisiterer også?
  • 0

#4 Majott

Majott

    C-Kjendis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 656 innlegg
  • Ble med 5. mars 12
  • Kjønn: Ikke viktig

Skrevet 20 juli 2012 - 17:37

Bruker Firefox. Har ikke prøvd å multisitere.
  • 0

#5 Hilde

Hilde

    Redaktør

  • Admin
  • 17 850 innlegg
  • Ble med 1. jan. 70
  • Kjønn: Kvinne

Skrevet 21 juli 2012 - 09:35

Forsøker du å slette cookies og cache? Hvis det ikke hjelper så sender jeg info over til tekniker. :)
  • 0

#6 Majott

Majott

    C-Kjendis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 656 innlegg
  • Ble med 5. mars 12
  • Kjønn: Ikke viktig

Skrevet 21 juli 2012 - 23:21

Forsøker du å slette cookies og cache? Hvis det ikke hjelper så sender jeg info over til tekniker. :)

Forsøker du å slette cookies og cache? Hvis det ikke hjelper så sender jeg info over til tekniker. :)


Det hjalp ikke, som du ser...
  • 0

#7 Majott

Majott

    C-Kjendis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 656 innlegg
  • Ble med 5. mars 12
  • Kjønn: Ikke viktig

Skrevet 21 juli 2012 - 23:23

Forsøker du å slette cookies og cache? Hvis det ikke hjelper så sender jeg info over til tekniker. :)


Nå prøvde jeg med Chrome, og da gikk det bra.
  • 0

#8 Hilde

Hilde

    Redaktør

  • Admin
  • 17 850 innlegg
  • Ble med 1. jan. 70
  • Kjønn: Kvinne

Skrevet 23 juli 2012 - 12:40

Har testet litt her, og klarer ikke å finne noen feil her. Hvilken versjon av firefox bruker du? Har du evt forsøkt å oppgradere til nyeste versjon?
  • 0

#9 Majott

Majott

    C-Kjendis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 656 innlegg
  • Ble med 5. mars 12
  • Kjønn: Ikke viktig

Skrevet 23 juli 2012 - 12:58

Har nyeste versjon, men kan jo bare bruke Chrome nå
  • 0




0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere