Hva er galt med http://droemmetydning.com/?
Jeg trykker på drømmesymbol og så videre på f.eks Henrettelse og da kommer det opp ei advarsel fra NoScript om clickjacking.
Hvorfor skjer det? Er http://droemmetydning.com/ ei upålitelig side?
-
Snart kan dette bli et vanlig syn
-
Unngå dette om du vil ned i vekt
-
- Det er like ille for frisøren som det er for kunden
-
Du kan lære 1000 desimaler på ti timer
http://droemmetydning.com/Farlig side, eller?
Startet av
Gjest_Gjest_*
, mai 13 2009 18:13
5 svar på dette emnet
#1 Gjest_Gjest_*
Skrevet 13 mai 2009 - 18:13
#2 Gjest_Gjest_Myztical_*_*
Skrevet 13 mai 2009 - 19:44
Siden fungerer fint når jeg går inn der. Kanskje PC-en din er full av reklame. På tide å kjøre ad aware og spybot search and destory kanskje? Samt tømme midlertidige internettfiler?
#3 Gjest_Gjest_*
Skrevet 13 mai 2009 - 20:19
Har alt gjort det. Sletter alltig cookies og scanner med superanti spyware og har Eset smart security.
#4
Skrevet 20 mai 2009 - 20:25
Er ingenting som er galt på denne siden hos meg. Må være noe hos deg
#5 Gjest_Lommerusk_*
Skrevet 21 mai 2009 - 17:07
.
Dette innlegget har blitt redigert av Lommerusk: 24 august 2009 - 21:17
0 bruker(e) leser dette emnet
0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere









