Gå til innhold


Foto

Koldtbord


  • Please log in to reply
4 svar på dette emnet

#1 villemo69

villemo69

    Husvarm

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 175 innlegg
  • Ble med 4. jan. 06

Skrevet 30 april 2006 - 10:30

Skal lage koldtbord til 25 voksne og 4 barn. Skal ha greske kjøttboller, laks og eggerøre, roastbiff, kyllingspyd, potetsalat, salat, lite spekefat, osv.
Det jeg lurer på er hvor mye laks og roastbiff bør jeg kjøpe evt. beregne pr. person? Og hvor mange egg skal jeg lage eggerøre på?
Er litt usikker og håper noen her inne kan hjelpe meg.....
  • 0

#2 Gjest_gjest1_*

Gjest_gjest1_*
  • Gjester
  • Ble med --

Skrevet 30 april 2006 - 16:04

Selv om det kan bli for mye så tror jeg at jeg ville ha beregnet 2 egg per person, altså ca 60 egg? Synes det er bedre med for mye enn for lite, og eggerøre holder seg fint i kjøleskap en dag eller to.
  • 0

#3 anetted

anetted

    Husvarm

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 117 innlegg
  • Ble med 1. feb. 06

Skrevet 30 april 2006 - 21:45

Det holder med ett egg per person, lag den med fløte og frisk gressløk. Da holder den litt lenger.

Roastbiff bør du beregne ca 100 gr per person og det samme med røkelaks. Dette er noe de fleste liker og forsyner seg godt av:-)
  • 0

#4 Gjest_Fruktfat_*

Gjest_Fruktfat_*
  • Gjester
  • Ble med --

Skrevet 01 mai 2006 - 02:40

eggerøre forsvinner fort, så det hadde jeg laget en god del av. men har aldri laget til så mange, så hvor mye kan jeg dessverre ikke svare på
  • 0

#5 Gjest_Gjesta_*

Gjest_Gjesta_*
  • Gjester
  • Ble med --

Skrevet 01 mai 2006 - 14:31

Eggerøre forsvinner ganske fort når det er koldtbord, så 2 egg per person hadde jeg beregnet.
  • 0




0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere