CurlySue78 Skrevet 18. april 2006 #1 Del Skrevet 18. april 2006 Vi skal ha bryllup midt i august, og prøver å bestemme oss for middag... Men det er så vanskelig Vi har fått beskjed at de lager nesten hva som helst der vi skal ha festen, -så det er bare å velge... Er det noen som har noen gode tips?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kitekatt Skrevet 18. april 2006 #2 Del Skrevet 18. april 2006 Vi skal ha bryllup midt i august, og prøver å bestemme oss for middag... Men det er så vanskelig Vi har fått beskjed at de lager nesten hva som helst der vi skal ha festen, -så det er bare å velge... Er det noen som har noen gode tips?? ← Forrett: Grillet ørret på urtesalat med frisk rømmedressing Hovedrett: Indrefilet av okse, men pommes Anna, Sauterte grønnsaker, stekt skogsopp og rødvinssaus Dessert: Creme Brulee med bringebærsorbet Vi kjører safe Satt også sammen menyen selv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hermula Skrevet 18. april 2006 #3 Del Skrevet 18. april 2006 Vi har fått en kjempedyktig kokk til å lage middag for oss. Forrett - laksepate, Hovedrett - Reinsdyrsfilet med mye godt tilbehør, dessert - multekrem. Denne menyen passer for oss Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 18. april 2006 #4 Del Skrevet 18. april 2006 og siden mange av vår familie er kresen på mat så blir det hos oss... tomatsuppe/blomkålsuppe svinestek med grønnsaker og poteter og brun saus og is til dessert... kveldsmat blir flotte smørbrød og kaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
afr0dite Skrevet 18. april 2006 #5 Del Skrevet 18. april 2006 Hva er pommes anna? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 18. april 2006 #6 Del Skrevet 18. april 2006 Hva er pommes anna? ← http://images.google.com/images?q=pommes+anna Googlet bildesøk, ser litt forskjellig ut? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Søta Skrevet 19. april 2006 #7 Del Skrevet 19. april 2006 Vi hadde: Forett; skinke... Hovedrett; slevfisket vildlaks fileer, med sopp, asparges og noen poteter jeg ikke husker navnet på.... også en saus da selvfølgelig... dessert; jordbærsorbee med sjokolad og en litt syrlig saus.... Valgte fisk fordi en ikke blir så tung i magen av det i varmen, og fordi jeg har en mann som er enromt aktiv laksfisker på hobbybasis... Også måtte vi jo ha jordbær - uten å bare ha vanlig jordbær... Var namnam! Alt ble spist opp - og ingen måtte sove etterpå... Var gså i august Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kara W Skrevet 19. april 2006 #8 Del Skrevet 19. april 2006 Det er over et år til vi gifter oss, så vi har ikke tenkt så mye på det. Kunne tenke meg å ha viltkjøtt til hovedrett ihvertfall. Den beste deserten jeg noen gang har smakt var hvit toblerone musse (hvordan i huleste staves det!) med friske bær. Hvis stedet vi er på klarer det, vil jeg gjerne ha det også. Hvis du skal ha et stort selskap kan det være lurt å kjøre "safe" mat. Ikke lett å finne spennende, eksotisk mat som 100 forskjellige mennesker liker. Er det et mindre selskap, og du føler at du kjenner alles smak kan det være morsomt å kjøre med noe helt annet, som f.eks indonesisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 19. april 2006 #9 Del Skrevet 19. april 2006 Vi hadde spekematbuffet (med litt ekstra) - det ble veldig godt mottatt. Mange sa de synes det var en bra vri istedenfor middag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Floja Felíz Skrevet 19. april 2006 #10 Del Skrevet 19. april 2006 Jeg tror vi skal prøve å snakke med kokken om å lage til en meny med viltkjøtt, men med en litt eksotisk og annerledes vri. Da får jeger-sambo det han ønsker seg, og jeg får det litt eksotiske preget som jeg ønsker meg. Håper vi får det til. Ellers er jeg enig med dere som sier at det er bra å ha litt lette retter om sommeren. Kokken vår har et forslag med kyllingfilet som ser utrolig godt ut, men jeg er usikker på om det er litt for "vanlig" i et bryllup? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 19. april 2006 #11 Del Skrevet 19. april 2006 Bedre med litt "vanlig" mat som man vet at alle gjestene kan like enn å kjøre noe veldig spesielt som kanskje noe av gjestene ikke liker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. april 2006 #12 Del Skrevet 19. april 2006 Vi skal ha koltbord med 1 varmrett ved siden av, enten Finnebiff eller Stoganoff gryte. Så forsyner gjestene seg selv,enkelt og greit Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rennic Skrevet 19. april 2006 #13 Del Skrevet 19. april 2006 Vi skal ha Scampi til forrett. And med appelsinsaus og råstekte poteter (det er vist poteter som er duppet i olje og sukker og stekt i ovenen) og årstidens grønnsaker til hovedrett Hjemmelaget vaniljeis med jorbær, bringebær, blåbær og gul melon til dessert. namnam.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Netten Skrevet 19. april 2006 #14 Del Skrevet 19. april 2006 Vi skal ha bryllup midt i august, og prøver å bestemme oss for middag... Men det er så vanskelig Vi har fått beskjed at de lager nesten hva som helst der vi skal ha festen, -så det er bare å velge... Er det noen som har noen gode tips?? ← Vi skal ha: Forrett: Røkelaksmousse med estragonrømmesaus, salat og brød. Hovedrett: Fylt indrefilet av svin med krepsehale-stuffing, kremet eple/tomat saus, grønnsaker og Hässelbackpoteter. Dessert: Eksotiske frukter i en lun karamellisert saus, iskrem og mandler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Maibrud_* Skrevet 19. april 2006 #15 Del Skrevet 19. april 2006 Vi skal ha Forrett: Kremet kyllingsuppe Mellomrett: Lakserullader (rullede lefser med røkelaks og snøfrisk ost og urter) Hovedrett: Hjortefilet med ovnstekte Amadine poteter m/urter, stekt skogsopp, tyttebærkokte pærer, og smørkokt spisskål m/ baconbiter til. Skal ha en fløtesaus med prim!! Namme!! Dessert: Hjemmelaget Nugatti is... (beste i verden) Nattmat: Pølsefest! (sånn ca i to tiden) Desserten blir satt på kakebordet, skal ha det rett etter hovedretten. Har vært i så mange brylluper som det kakebordet midt på natten er en skikkelig "party pooper", "På med lyset, nå er det kaker" Folk har egentlig kommet i festhumør og danser og koser seg, så skal man plutselig ha pause!! Hm.. nei, ikke å anbefale! Så etter kaker er det fest og dans! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_CurlySue_* Skrevet 20. april 2006 #16 Del Skrevet 20. april 2006 Namnam!! Masse gode idéer!! Keep them coming Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Søs Skrevet 20. april 2006 #17 Del Skrevet 20. april 2006 Mellomrett: Lakserullader (rullede lefser med røkelaks og snøfrisk ost og urter) ← Lakserullader er nesten det beste i verden! Alle burde ha det i bryllupet sitt syns jeg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. april 2006 #18 Del Skrevet 20. april 2006 Vi vil ha svinekjøtt til hovedrett, men jeg syns svinestek med poteter er litt kjedelig.. men vet ikke helt hva man ellers kan ha av svin, når det er 80 gjester og alle skal forsyne seg selv. Forslag til en god hovedrett med svinekjøtt? Så noen skulle ha flytt svin med kreps.. det hørtes spennende ut, men vi vil ikke blande inn sjømat. Syns dere potetpure med en eller annen god smak (som oliven) er godt? Eller kjedelig? Potetmos er jo ikke så elegant.. men pure er veldig godt! Jeg er redd for at folk skal forsyne seg så mye at det blir lite mat for noen.. men det tar vel kokken hlyde for sikkert..? Gode tips mottas med stooor takk!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kara W Skrevet 20. april 2006 #19 Del Skrevet 20. april 2006 Vi vil ha svinekjøtt til hovedrett, men jeg syns svinestek med poteter er litt kjedelig.. men vet ikke helt hva man ellers kan ha av svin, når det er 80 gjester og alle skal forsyne seg selv. Forslag til en god hovedrett med svinekjøtt? Så noen skulle ha flytt svin med kreps.. det hørtes spennende ut, men vi vil ikke blande inn sjømat. Syns dere potetpure med en eller annen god smak (som oliven) er godt? Eller kjedelig? Potetmos er jo ikke så elegant.. men pure er veldig godt! Jeg er redd for at folk skal forsyne seg så mye at det blir lite mat for noen.. men det tar vel kokken hlyde for sikkert..? Gode tips mottas med stooor takk!! ← Potet er liksom det som passer best til svinestek, synes ihvertfall jeg. Hva med fløtegratinerte poter eller pommes anna til? Også ville jeg hatt noen spennende grønnsaker til. Det er ofte tilbehøret som gjør om en rett er spennende eller kjedelig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneHR Skrevet 20. april 2006 #20 Del Skrevet 20. april 2006 Jeg kommer fra en frukt- og grønnsaks-bygd, vi valgte lokale retter. Forrett: Kremet blomkålsuppe med masse blomkål og hjemmelagde urterundstykker til. Hovedrett: Lammestek med fløtegratinerte poteter og masse spennende grønnsaker. Dessert: Is med friske jordbær (heldigvis ble jordbærene i bygda vår modne i rett tid) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå