Gå til innhold

Augustbrud02 og mannen - 10.08.02


Augustbrud02

Anbefalte innlegg

Det er vel egentlig litt sent å starte en dagbok nå som bryllupet alt er over, men jeg har allikevel lyst til å opprette en for å legge inn historiene jeg har skrevet fra forlovelsen og bryllupet. Dessuten kan det være ålreit å ha et sted å komme med tanker i etterkant, slik at vordende bruder også kan få innblikk i dagene etter bryllupet.

_________________

Her er våre bryllupshjemmesider:

http://www.home.no/augustbrud02/bilder1.htm

http://www.geocities.com/kristinkol/bryllup

_________________

Forøvrig vil jeg starte med å legge en link til kjolen jeg valgt. Jeg leiet kjolen min hos Brudespesialisten i Drammen og var veldig fornøyd (til tross for at jeg har vært veldig usikker på den før bryllupet). Prisen for å leie den var 6500 kroner.

Leanna MJ2043

Sløret mitt var gulvlangt og besatt av blanke perler. Har desverre ikke funnet noe bilde av det på nettet, men det kostet 1899 kroner.

Tiaraen min laget jeg selv, og jeg fikk veldig mye skryt av den! I tillegg hadde jeg små blanke perler i håret (som egentlig er neglpynt).

Smykket mitt kjøpte jeg hos Brudespesialisten i Drammen og det kostet 280 kroner. Øredobbene hadde jeg fra tidligere. I tillegg hadde jeg perle-armbånd kjøpt hos Glitter til 49 kroner.

Skoene mine kjøpte jeg på Økonomisko og de kostet 400 kroner.

Undertøyet mitt bestod av torsolette, truse og strømper og ble handlet inn hos Christiane i Oslo. I tillegg hadde jeg strømpebånd som jeg fikk hos Brudespesialisten, men det glemte jeg faktisk å ta på meg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg starter denne dagboken med historien jeg skrev om forlovelsen vår:

Da vi våknet opp 1.juledag var det bare en av oss som visste at dette ville bli en helt spesiell dag…

Vi hadde bestemt oss for å feire julen sammen med foreldrene til min samboer. Vi hadde gledet oss lenge til denne julen og vi så fram til å komme bort noen dager. Siden de bor i nord-Norge og vi på østlandet, gledet vi oss til en skikkelig hvit jul. Vi koset oss virkelig dagene før julaften. Julestemningen kom stadig sigende innover oss, og da julaften endelig kom var alle i skikkelig god stemning. Dagen gikk som julaftener flest. Disneytegnefilmene surret på skjermen, lukten av lutefisk fylte huset og pyntede mennesker gledet seg til den gode middagen. Etter timer med middag og gaveåpning roet alt seg. Det hadde atter en gang vært en koselig julaften, og før vi sovnet om kvelden sa samboeren min forsiktig ”1.juledag er også en spesiell dag.”. Jeg rakk så vidt å svare ”Ja” før jeg sovnet.

Da vi våknet neste dag pyntet min kjære seg fint. Selv har vi ingen tradisjoner med å pynte oss så veldig 1.juledag, men høflig som jeg er ville jeg følge hans families skikker. Vi nøt en lang og god frokost hvor vi snakket om gårsdagen og alle inntrykkene. Vi gikk alle mette fra bordet etter å ha spist masser av hjemmelaget kjøttrull og sursild. Etter frokosten ber samboeren min meg om å bli med inn på badet. Han viser frem en flekk på skjorten sin og huffer seg over at han har klart å søle på seg. Siden jeg liker å være en liten husmor trøster jeg ham med at jeg selvsagt skal vaske skjorten når vi kommer hjem. I det jeg tar en grundig titt på flekken, kjenner jeg handene hans rundt meg mens han ser meg i øynene og sier ”Du vet du gjør meg lykkelig?”. Jeg smiler fornøyd og sier ”Selvsagt vet jeg det.” Før jeg vet ordet av det sitter han på kne med to nydelige gullringer foran meg. Jeg klarer ikke helt å fatte situasjonen før han faktisk sier ”Vil du gifte deg med meg?”. Uten at jeg selv vet om det har jeg fått et måpende uttrykk som får samboeren min til å le litt av meg. Uten at jeg klarer å styre meg begynner tårene å renne mens jeg får stotret frem et bestemt ”Ja”. For meg har situasjonen ennå ikke helt gått opp, men med gledestårene strømmende nedover kinnene skjønner jeg sakte, men sikkert at foran meg står mannen som faktisk skal bli min ektemann. Da han setter ringen på fingeren min skjelver jeg litt, mens ennå flere gledestårer strømmer nedover kinnene mine. Aldri før har jeg vært så lykkelig som i akkurat dette øyeblikket og aldri før har jeg vært så sikker på at dette er mannen jeg ønsker å dele resten av livet mitt med.

Etter mange minutter med både tårer og latter, kan vi dele nyheten med andre. Vi viser stolt frem ringene som min kjære i hemmelighet hadde fått kjøpt og gravert, og etter bare noen minutter er vi i gang med å planlegge brylluppet.

Bryllupet er nå fastsatt til å være 10.august, 2 år og 5 måneder etter at vi ble sammen. Vielsen vil skje 11.30, som var det tidspunktet han fridde på. I tillegg hører det med til historien at min kjære fridde på hans foreldres 37-års bryllupsdag og at han faktisk hadde planlagt at vår forlovelse skulle skje på denne dagen en god stund.

Vi gleder oss veldig til bryllupet, og vi håper denne dagen blir fyllt av minst like mye glede som den dagen han så overraskende fridde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter måneder, uker og dager med planlegging var endelig dagen vår her. Vi har gledet oss utrolig mye helt siden forlovelsen 25.12.01. Og endelig kunne vi oppleve denne utrolig følelsen av å være mann og kone. Det er vanskelig å unngå tradisjonelle klisjeer i en sådan stund, men at en slik dag er fantastisk er slett ingen overdrivelse.

De to siste dagene før bryllupet bar preg av en god del stress og vi hadde det veldig hektisk. Hjemme i huset vårt holdt svigerfamilien min til, slik at vi selv hadde rømt til min mor for å overnatte disse dagene. Spesielt hadde vi det travelt dagen før bryllupet. Vi hadde mye å ordne, men kunne endelig falle til ro klokka 23.00 i trygg visshet om at alt lå etter planen. Vi hadde også bestemt oss for å sove sammen denne kvelden, og jeg er veldig glad for at vi hadde tatt den avgjørelsen.

Da vi våknet lørdags morgen, hadde vi begge en god porsjon med kribling i magen. Klokken var da 04.30 og vi følte oss lys våkne. Vi ble liggende å drømme og tenkte på alt det vi skulle oppleve denne dagen, og vi var begge lettet da vi endelig kunne stå opp og komme i sving. Jeg tok en lang dusj og hadde en kjapp frokost før jeg endelig kunne sette av sted til frisøren. På vei til frisøren var jeg innom kirken der vi skulle vies og la ned en nydelig blomsterbukett i samme farger som brudebuketten på graven til min far. Det var en merkelig følelse av både sorg og glede akkurat da, og jeg at han så gjerne skulle ha opplevd denne dagen og vært utrolig stolt av datteren sin....

Jeg var hos frisøren 08.15, og det var godt å endelig kunne sette seg ned og slappe av før vi skulle ut i ilden. Jeg fikk Champagne og jeg fikk virkelig roet meg helt ned. Frisøren var også kjempeflink og vi kommuniserte veldig bra. Min største bekymring var at det begynte å plaske ned mens jeg satt der. Som alle andre bruder ønsket jeg meg flott vær på dagen vår.

Tiden hos frisøren gikk kjempefort, og det var helt utrolig at jeg ikke var nervøs. Jeg gledet meg bare så mye til å endelig se min forlovede igjen og kunne gå ut av kirken som hans kone. Klokka 11.00 var jeg ferdig påkledt da moren min kom for å hente meg. Jeg fikk også ordentlig god tid til å kikke på brudebuketten min. Det var en drøm av en bukett, mer perfekt enn jeg noen gang kunne ha forestilt meg. Aldri før har jeg sett et finere bukett, og det var en deilig følelse at jeg skulle ha denne buketten selv.

Da vi kjørte av gårde til kirken begynte sola og titte frem og alt regnet var for lengst forsvunnet. På veien måtte vi ha noen stopp for å feste pyntebåndene til bilen, og p.g.a. litt utålmodighet ble jeg nok litt amper på akkurat dette. Da vi endelig kom til kirken møtte kirketjeneren oss i døren. Vi fikk ordnet det lange slepet på kjolen min, rettet litt på sløret og før jeg visste ordet av det gikk kirkedørene opp. På forhånd hadde jeg fått et tips om å ikke se opp på min kommende mann med en gang. Men da dørene åpnet seg, var det rett og slett umulig å ikke se på ham. På en merkelig måte koblet jeg ut at og alle, og klarte bare å se ham. Han stod der oppe, blank i øynene. Tårene begynte umiddelbart å trille, og hele veien opp gråt jeg av glede. Da jeg kom opp og skulle sette med, så jeg også av min kjære gråt. Det var utrolig rørende å oppleve, da han ellers er en person som aldri tar til tårene. Da jeg satte meg ned kikket han på meg og sa stille til meg "Du er nydelig".

Under selve vielsen klarte jeg heller ikke å holde tårene tilbake, det var en nydelig sermoni med flotte salmer. Da endelig ekteskapinngåelsen kom, og min forlovede hadde sagt JA, var det endelig min tur. Og akkurat i det øyeblikket jeg også svarte JA, for 2.gang, da begynte tårene å trille igjen. I det øyeblikket var jeg også på nippet til å lene meg frem for å kysse min mann, men jeg tok meg i det og lot det være. (Aldri har jeg noen gang hatt så lyst til å kysse ham som akkurat da.) Da vi skulle sette ringene på hverandre, skalv vi begge to veldig, men det gikk heldigvis kjempefint. Etter en nydelig vielse, og ikke minst morsom tale (der han snakket om postordre-bruder og Asterix og Obelix), kunne vi endelig gå ut av kirken som mann og kone. Etter en hel masse gratulasjoner, gikk vi ut på kirketrappa. Vi følte oss helt kongelige der vi sto, med en massevis av mennesker som tok bilder. Og endelig kunne jeg kysse ham, vel og lenge.

Vi hadde for anledningen fått lånt oss en sportsbil Cabriolet, og da vi kjørte av gårde i denne alene var vi begge overlykkelige. Aldri har jeg hørt så mange godord om meg selv og aldri har jeg hatt det bedre enn akkurat den stunden. Han synes jeg var rett og slett perfekt, og han mente det aldri hadde vært noen flottere brud noen gang, ei heller noen flottere kjole. I hans øyne var alt rett og slett perfekt. Jeg kunne selvsagt si det samme om ham.

Hos fotografen gikk tiden kjempefort, og det ble tatt en god del bilder. Nå håper vi bare at alle bildene har blitt flotte og at vi blir skikkelig fornøyd. Det var også utrolig godt å få litt rolig tid hos fotografen før vi skulle vende nesa mot grendehuset der selve festen skulle være.

Da vi ankom grendehuset ble vi møtt av jubel. Det ble også tatt en hel masse bilder og vi fikk litt tid til å kikke på alle gaven før vi satte oss til bords. Ved middagsbordet ønsket vi velkommen. Vi hadde blomkålsuppe til forrett, og det er den nydeligste suppa jeg noen gang har smakt. Etter det var det tid for taler, både jeg og min mann skulle ut i ilden. Han holdt en fantastisk rørende tale, både til sine foreldre, min mor og til meg. Han var selv også veldig rørt, og måtte avslutte alen litt raskere enn planlagt p.g.a. dette. Men for meg spilte det ingen rolle, alle de nydelige ordene han hadde sagt var mer enn nok. Og naturligvis gråt jeg en skvett. Under talen min bare fortsatte jeg å gråte litt, men jeg klarte heldigvis å si noen ord. Jeg hadde garantert kommet til å angre hvis jeg ikke hadde gjort det. Etter noen ord direkte til min ektemann, sang vi en sang jeg hadde laget til ham.

Selve middagen gikk utrolig fort, og vi storkoset oss med reinsdyrsteik til hovedrett og ostekake til dessert. Noen av de største høydepunktene var da min kusine og han som nå har blitt min nevø, holdt tale. De er 9 og 10 år, og det var store øyeblikk. Begge gråt en god del, men gjennomførte det utrolig bra. Heldigvis fikk vi også talene skriftlig i ettertid, og det er kjempegode minner.

Vi fikk etter middagen litt ordentlig tid til å se på gavene, og ikke minst tid til å snakke med gjestene våre. Været var også så flott at vi alle kunne sitte ute på benkene der, men det var heldigvis ikke så altfor varmt heller. Tiden gikk kjempefort, og etter en hel masse bilder kom også kaffegjestene våre. Det var koselig at så mange hadde anledning til å komme til kaffen vår. Bryllupskaken smakte utrolig godt, og vi klarte heldigvis å skjære den uten noe krøll. Vi hadde utrolig mange gode kaker, og jammen meg ble det spist mer enn vi hadde regnet med. Men bryllupskaken ble det igjen 2 hele etasjer på.

Da det var tid for bryllupsvals, overrasket jeg alle sammen med en litt humoristisk sang til mannen min. Dette livet litt opp på stemningen, før vi skulle danse vår egen form for vals. Vi hadde et par kvelder i forveien bestemt oss for å danse etter Kjærlighetsvisa. Dette er en sang som betyr mye for oss og som vi synes er nydelig. Det var et stort øyeblikk da vi stod utpå dansegulvet med denne nydelig visa i bakgrunnen. Og jeg kan for oss begge si med sikkerhet at vi aldri noen gang kommer til å angre på at vi danset en rolig dans til denne sangen og ikke en tradisjonell vals. Under hele dansen trillet tårene mine, for meg var det bare oss to der og da og det var en utrolig deilig følelse.

Etter dansen hadde vi atter litt tid til å prate med gjestene, men vi begynte å bli fryktelig slitne og bestemte oss for å reise rundt 23.00. Etter å ha tatt personlig farvel med alle gjestene, kjørte min svigerfar oss til hotellet der vi skulle sove. Det var nydelig å endelig kunne være litt alene og endelig kunne fortelle hverandre hvor lykkelige vi var. Vi koset oss også med frukt og Champagne. Personlig hadde jeg ikke mye lyst til å ta av meg kjolen, men det var også godt å få alt sammen av seg og få tatt seg en skikkelig dusj. Det var også veldig godt å krype under dyna og kunne kalle hverandre for "mannen min" og "kona mi". Om selve bryllupsnatta er det vel ikke så mye å si, annet enn at selv om vi var veldig slitne nøt vi virkelig denne stunden sammen.

Da vi våknet dagen etterpå, var vi begge trøtte, men vi ble liggende å prate om alle de fantastiske inntrykkene fra kvelden før. Jeg fik også en fantastisk morgengave; et gullsmykke med stener på og en perle. Det var rett og slett utrolig nydelig og så "meg" som det kunne ha blitt. Jeg hadde også ordnet en morgengave til min kjære, et maleri av oss to sammen. Han fikk riktignok der og da bare noen bilder av det, mens maleriet ble hentet litt utpå dagen.

Klokken 11.00 fikk vi en utrolig god frokost på rommet. Vi brukte langt tid på å nyte maten før vi pakket sammen sakene og sjekket ut. Resten av dagen gikk med til mimring og til siste rest av rydding. Vi fikk også tid til å kikke på gavelisten vår og lese i gjesteboken vi hadde lagt frem.

Sett under ett var dagen så perfekt som den kunne ha blitt. Aldri har jeg følt meg mer lykkelig, og aldri har jeg sett mannen min lykkeligere. Vi var også heldige med været, og det var en stor lettelse at vi kunne være ute uten at det var stekende sol.

Nå i ettertid går det ikke en dag uten at vi må dra frem minnene. Vi har også fått noen bilder som det er koselig å titte på.

Til dere som fortsatt har dagen til gode: glede dere så mye dere kan. Men husk, ikke legg dere opp i for mange detaljer. Dagen blir minst like flott uansett (føler at jeg har masse tips å komme med på dette området nå). Og til dere som allerede er gift, nyt minnene dere har fra den fantastiske dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Nå har vi fått skrevet alle takkekortene våre også. Vi hadde litt problemer med å velge takkekort, men jeg er veldig fornøyd med det vi endte opp med.

Det er jammen meg litt av en jobb å skrive så mange kort, men det var utrolig koselig også. Har alt fått hyggelige tilbakemeldinger, og da er det jammen meg verdt alt strevet.

Nå gjenstår det bare å putte siste rest i posten og få de unna også....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er bra du er kommet så langt. Jeg har bare klart å bestille bildene jeg :-) Så det tar vel noen uker før de kommer. Så må jeg lage omslag - vil ikke ha de standard greiene.

Men, vi kommer nok i mål vi også skal du se.....:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må innrømme at jeg ikke orket tanken på å lage alle kortene selv jeg. Det hadde vært utrolig stilig å laget de i samme stil som invitasjonene, men det hadde blitt både dyrt og tidkrevende. Det var jammen meg praktisk å få de fiks ferdig, slik at den kun gjenstod skriving.

Men hjemmelagde takkekort blir nok satt litt ekstra pris på ja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og i dag tok jeg meg endelig sammen og kastet brudebuketten min. Nå har den snart stått i en vase her i 1 1/2 mnd, og jeg har rett og slett ikke hatt hjerte til å kaste den. Så nå føler jeg meg flink, og får heller nyte bildene av buketten vi har!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Det er snart 5 mnd siden bryllupet vårt, og tiden har gått kjempefort. Ennå lever vi på minnene om bryllupet, og vi er flinke til å mimre.

Vi har også fått opp et forstørret bryllupsbilde av oss og maleriet min mann fikk av meg i morgengave, og det ble veldig fint. Dessuten har alle bryllupsbildene kommet i album, og vi har massevis av bilder fra hele dagen.

Vil samtidig ønske alle kommende bruker riktig lykke til med planleggingen og med den store dagen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Jeg har fått mange spørsmål/PM'er angående sangene vi hadde i vårt bryllup. Jeg legger de derfor ut her slik at folk kan bruke dem som inspirasjon. De er selvdiktet, og så vidt jeg vet er de derfor fullt lovlige å ha her.

Velkommen

Mel: Tante Sofies vise

Nå er vi endelig samlet her til kveldens bryllupsfest,

vi ønsker deg velkommen, for i kveld så er du gjest.

Vi håper du vil trives i vårt lille bryllupslag,

så dette for oss kan bli livets minnerike dag.

Vi håper du forsyner deg så du blir god og mett,

å finne noe alle liker, det er ikke lett.

Vi håper du allikevel vil smile og vær’ glad,

for maten er så vidt vi vet, tilstrekkelig og bra.

Om du ikke kjenner alle gjester her i kveld,

så regner vi med at du får det fint allikevel.

Til slutt vi ønsker alle en fin kveld på Fjerdingstad

-før festens slutt vi håper ingen gjester hjem vil dra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel bekomme

Mel: Se Norges blomsterdal

Til slutt vi ønsker nå

at alle mette være må,

så dere er blitt stemt

til glede og til skjemt.

Som vi jo før har sagt

så vil vi skape fest og prakt

for disse som i kveld

skal starte for seg selv.

Og derfor ønsker vi

at alt blir riktig hyggelig

med stemning og humør,

en kveld med frisk kulør.

La brudeparet få

en festlig start så de kan gå

i ekteskapet inn

med riktig solgangsvind.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til <mannen min> på vår bryllupsdag 10.august 2002

Melodi: Kjærlighetsvisa (av Halvdan Sivertsen)

Det var den 10. mars i år 2000,

vi ble et par, og storfornøyd var vi.

Vi levde bra intenst i lykkerusen,

og hadde ei fantastisk nydelig tid.

Vi koste oss og nøt hverandres selskap

og stadig ble jeg knyttet mer til deg,

Ingen var så kjær som meg, da.

Ingen var så kjær som meg.

I måneder på få kvadrat i levde,

men vi klarte oss jo fint, det må jeg si.

Men utdanningen vår, den ”påfyll” krevde,

så nordover jeg ville med deg bli.

Vi flyttet spent opp dit ved august-tider,

en tid som ble så minnerik og god.

I Nord-Norge ett år vi skulle bo, ja.

I Nord-Norge ett år vi skulle bo.

Vi opplevde så mye fint der oppe

men tiden fløy -ett år forsvant jo fort.

For tiden er jo vanskelig å stoppe

igjen vi atter sto på flyttefot.

På <stedet vi bor> har vi slått oss ned nå,

vårt eget lille ”rede” har vi fått.

Der vi sammen har får godt, ja.

Der vi sammen har får godt.

Jeg overrasket ble i julehelgen,

da fridde du til meg på ”gammelt” vis.

Og jeg ble matt og faktisk helt ”på felgen”,

men ”ja” det svarte jeg – naturligvis!

Med blanke blikk og fine, blanke ringer,

ble stolt og gla’ familien informert.

Nyheten ble applaudert ja.

Nyheten ble applaudert.

Svært lykkelig det er jeg her jeg sitter

nå som jeg din kone end’lig er.

Med stjerner i mitt blikk jeg på deg titter,

og nyter denne flotte stunden her.

På vielsen i kirken vi nok tenker,

der vi begge var så stolte og så gla’.

Trygt vi begge svarte ”JA”, der.

Trygt vi begge svarte ”JA”.

Ja, Amor med hans piler vil jeg hylle,

som gav med en slik ektemann som deg.

Med kjærlighet vi vil vår hverdag fylle,

når sammen vi skal gå langs livets vei.

Vi sikkert vil ta vare på hverandre,

og nyte hver en stund i felles bo.

Jeg elsker deg det vet du jo, <mannen min>.

Jeg elsker deg det vet du jo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Noen alvordsord til <mannen min>, nå som vi er gift!

Mel: Pål sine høner

Dette er ikke ei pen lita vise

om kjærligheten og blomstene blå.

Jeg har jo intet jeg trenger bevise

så jeg vil si deg hvor skapet skal stå.

Hør nå etter -prøv så å lære

noen regler -de er ei svære

og trenger de ei inn i din pære,

så kan du godt reise hjem til din mor!

Vi har sagt ja, bryllupsfesten er rammen

nå er vi gift, intet øye er tørt.

Så skal vi leve i fryd og i gammen

-det er en frase vi ofte har hørt.

Hold nå munn, hør etter, vær stille:

nå er det slutt på å skulle og ville,

og hvis du glemmer alt dette, min lille,

så kan du godt reise hjem til din mor!

Mang en mann glemmer kona der hjemme,

det stod å lese i dagens avis.

Menn kan jo være så fryktelig slemme

utspekulerte på mange slags vis.

Våg du ei så meget som å kikke,

spar andre for det der glødende blikket

og frekke flørter det våger du ikke,

for da kan du godt reise hjem til din mor.

Nå har du hørt hva jeg jo har å si deg

lær det min gutt og bli ikke senil.

Tjen nå se meget at du nå kan gi meg

eksklusiv TV og villa og bil.

Og jo raskere du lar deg temme

desto før vil du føle deg hjemme.

Glem ganske raskt at du hadde en stemme

den gang du bodde hjemme hos din mor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Talen min

Så var det altså min tur til å si noen ord, og jeg har noen personer jeg ønsker å si noe til.

Kjære <forloveren min>.

Først må jeg bare få si tusen takk for et vennskap som har vart i snart 24 år. Vi har enormt mange minner sammen, og disse håper jeg vi klarer å ta vare på i årene som kommer begge to.

Vi hadde også et skikkelig flott utdrikningslag. Jeg satte veldig pris på den fine dagen og alt som var ordnet i stand for meg. Jeg synes det var kjempekoselig med alle som var der, så all ære til en god venninne og forlover.

Kjære <moren min>.

Takk for at du har stilt opp for meg i alle år og vært en så god mor. Innimellom kanskje litt mye hønemor, mens andre ganger har du gitt med rom til å stå på egne ben. Når du i nå sitter her med en nygift datter, håper jeg du vil fortsette å støtte <mannen min> og meg på samme måten som du har støttet meg i alle år.

Jeg må også si mange tusen takk til <moren min sin samboer>, som har stilt opp for meg i ett og alt i alle disse årene. Du har aldri vært vond og be når jeg har trengt hjelp til noe, jeg lurer stadig på hva både mor og jeg skulle gjort uten deg. Jeg setter veldig stor pris på at du har blitt en naturlig del av familien vår.

Kjære Svigerfamilie.

I løpet av det året vi bodde i <stedet vi bodde>, føler jeg at vi lærte hverandre å kjenne veldig bra. Jeg er veldig glad for det i dag, og jeg kan med sikkerhet si at bedre svigerfamilie, nei det kunne jeg aldri i verden fått. Jeg håper også vi i kommende år kan knytte et ennå sterkere bånd alle sammen. Jeg setter stor pris på dere og måten dere har tatt meg inn i familien på.

Kjære <mannen min>.

I dag er den største dagen i mitt liv, og jeg har aldri sett deg flottere enn da du stod og ventet på meg i det jeg kom opp kirkegulvet tidligere i dag. Alle pleier å si at bruden får en spesiell glød på bryllupsdagen sin, men i dag kan jeg sikker si at også min brudgom, og nå min mann, også har en helt spesiell glød.

Tiden har jammen meg gått fort siden vi ble sammen, men det tyder på at vi begge to er lykkelige og har det bra sammen. Og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri noen gang kunne fått en bedre mann enn deg. Vi utfyller hverandre utrolig godt, samtidig som vi er veldig like. Vi har det kjempegøy sammen og trives i hverandres selskap. Dette er ting vi også skal ta vare på i årene som kommer.

Til slutt vil jeg bare si til deg <mannen min>, at du betyr alt for meg. Takk for at du gjør denne dagen så spesiell for meg og takk for at du er den du er. Jeg elsker deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Dette hadde vi av drikkevarer til bryllupet vårt til åpen bar:

Hvitvin: Blue Nun

Rødvin: La Vida

San Fransisco

Tom Collins

Fjellbekk

Irish Coffee

Rom og Cola

Bailey’s

Whiskey

Brandy

Cognac

Contreau

Koskenkorva Vargtass

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Dette er sangene vi hadde i bryllupet vårt, fordelt på 5 CD'er:

A Camp - I Can Buy You

ABBA - Dancing Queen

ABBA - Take A Chance On Me

ABBA - Waterloo

A-Ha - Lifelines

Alanis Morissette - Hands Clean

Andrew Strong - Ain’t No Mountain High Enough

Andrew Strong - Soul Man

B.Medley/J.Warnes - Time Of My Life

Berlin - Take My Breath Away

Briskeby - Wide Awake

Cher - The Shoop Shoop Song

Creed - With Arms Wide Open

Cyndi Lauper - True Colors

Di Derre - Rumba med Gunn

Di Derre - Jenter

Dirty Dancing - Big Girls Don’t Cry

Dirty Dancing - Will You Love Me Tomorrow

Eagle Eye Cherru - Save Tonight

Elton John - I Guess Why Thay Call It The..

Elton John - This Train Don’t Stop

Elton John - Can You Feel The Love

Elton John - Candle In The Wind

Elvis - A Little Less Conversation

Faith Hill - There You’ll Be

George Michael - Careless Whisper

Geroge Michael - Freedom

Grease - Summer Nights

Grease - You’re The One That I Want

Grease - Tears On My Pillow

Halvdan Sivertsen - Kjærlighetsvisa

Halvdan Sivertsen - Sola i desember

Hanne Boel - All It Takes

Hanne Boel - What Have We Got To Lose

Jimmy Cliff - I Can See Clearly Now

Kent - Dom Andra

Lonestar - Amazed

Madonna - Don’t Tell Me

Madonna - Nothing Really Matters

Madonna - Material Girl

Madonna - I’ll Remember

Marie McKee - Show Me Heaven

Mary Mary - Shackles

Men At Work - Down Under

Metallica - Nothing Else Matters

Morten Abel - Lydia

Morten Abel - I’ll Come Back And Love You

Morten Abel - You Are The One

Natalie Imbruglia - Wrong Impression

Nelly Furtado - Turn Of The Light

Nickelback - How You Remind Me

Patrick Swayze - She’s Like The Wind

Postgirobygget - En Solskinnsdag

Postgirobygget - Idyll

R.Williams/N.Kidman - Something Stupid

REO - Can't Fight The Feeling

Ronan Keating - Loving Each Day

Roxette - The Look

Roxette - Joyride

Roxette - It Must Have Been Love

Roxette - Crash Boom Bang

Shania Twain - Tha tDon’t Impress Me Much

Sheryl Crow - Soak Up The Sun

Silje Negård - Be Still My Heart

Sophie Ellis Bextor - Get Over You

Sophie Ellis Bextor - Murder On The Dance Floor

The Beatles - A Hard Days Night

The Bellamy Brothers - Old Hippie

The Commitments - Mustang Sally

The Corrs - Breathless

The Corrs - Love To Love

The Goldman Girls - We Are Family

The Margarets - Spoonful Of Love

The September When - Cries Like A Baby

The Troggs - Wild Thing

Tom Jones - It’s Not Unusual

Toto - Rosanna

Unni Wilhelmsen - Anything About June

Vanessa Charlton - A Thousand Miles

Vikingarna - Änglalund

Vikingarna - La Paloma

Weld - Crown Imperial Song

Nyttårshilsen

Final Fantasy (Waltz for the moon)

Godvalsen

Slåttsfest fra Kolsrudfalten

Polka etter Ida Kolten

Bergrosa

Gamla kom innatt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er teksten på invitasjonene våre:

Kjære xxx og xxx.

I anledning vårt bryllup har vi gleden av å invitere dere til

middag og bryllupsfest

lørdag 10. august 2002 kl. 14.30

på xxx grendehus.

Vielsen vil finne sted i

xxx kirke kl. 11.30.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen.

<brud> og >brudgom>

Tlf. xx xx xx xx

S.U. innen 1. juli

Pent antrekk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Tenk i dag er det bare 1 mnd igjen til vi har 1 års bryllupsdag! Det er helt utrolig at tiden har gått så fort, men det er veldig deilig å være gift... Gleder meg til vår aller første bryllupsdag 10.august!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her var det mange fine tips her. Setter stor pris på at du legger ut alt..

(må kopiere sanglista di også, godt å ha noe å gå etter når vi skal brenne selv. Noe blir nok byttet ut men.. :wink: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...