Blogger

Våre medlemsblogger

 1. Madelen Bjørkløw

  • 3
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 19
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Kristiansand123
  Siste blogginnlegg
 2. radhika
  (Photo:bridesmaid dresses online)

  Kabali and Badlapur actor Radhika Apte will be the show-stopper in the upcoming Lakme Fashion Week in the Gulzar collections of a prominent Kolkata-based fashion designer.

  “We have been working with Radhika since Majhi the Mountain Man days (2015) and she will be flaunting our fabrics as show-stopper in India s premier fashion show which is keenly followed by Bollywood,” the well-known city-based woman fashion designer told media.

  The Lakme Fashion Week is a bi-annual fashion event with the summer-resort show taking place in April while the winter-festive show is held in August.

  This year the winter-festive show will be held from August 24 to 28.

  “Radhika will be wearing bright-coloured lehenga since the show will be focused on beautiful India, it s colours and contours, choreographed with the poetry of nature by Amir Khusro,” the designer said.

  “It can also be termed our tribute to a great name like Gulzar saab who has brought our lyrics and poems to a new level,” the designer Saroj Jalan said

  “The signature style of the designer, whose works adorn Bollywood actors like Radhika beside well known models Lisa Sharma and former Miss Universe India winner Ushoshi Sengupta, is delicate floral patterns along with the use of Zardozi and array of hand-woven tusser silk and velvet enhancing the experience of the garments and we will project the same in the Lakme week where the accent is on ethnicity,” designer Saroj Jalan said.Read more at:cocktail dresses

 3. Mychance

  • 1
   blogginnlegg
  • 1
   kommentar
  • 53
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  pingodingo
  Siste blogginnlegg

  Guri meg som jeg kan irritere meg over disse rosabloggerne. Allikevel velger jeg å starte en blogg selv. Ikke en rosablogg, men en blogg som kan gjenspeile min hverdag. En hverdag som nesten er fri for sminke, iallefall fri for blomsterkjoler, og som er full av mørke klær. 
  En blogg som er fylt av en kamp mot overvekt, søtsug og forbannelse for at jeg har blitt som jeg har blitt. En blogg fylt av litt ensomhet, litt kjedsomhet og mye emosjonell spising. 

  Jeg veier mye. MYE.
  Og nå skal jeg ned. Nå må jeg snu dette. 
  Jeg må finne meg selv. Dette livet må endres. 

  Lyst til å følge meg? Eller har du noen andre bloggere å anbefale? 

 4. blogs_blog_10576

  • 3
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 149
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Gjest MafiaBoSS
  Siste blogginnlegg

  Av Gjest MafiaBoSS,

  I skogens ro.

  Kan man høre fuglene kvitrer.

  Kjenne lukten av naturen. Se og føle roen.

  Ingenting slår det og ferdes i naturen. 😊

   

  20160708_073708.jpg

 5. Carina Maria's Blogg

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 312
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  skjønner meg ikke på kverulanter som på død og liv ikke tåler og høre andre sine meninger før de blir pisse sur :fart2: dem er de første til og rakke ned på andre sine meninger. dem tror at dem har rett og det er lett og skjønne at dem ikke har insikt eller peilig på hva dem snakker om. dem skal diskutere for og kverulere. jeg skulle ha likt og diskutere med sånne folk face to face for da er det ikke sikkert at dem har vært så bombastsike da. etter på hyler dem som ulver at dem blir truet og mobbet. 

  sette dere inn i hva mobbing er før dere misbruker ordet :opplyser:

 6. .....den jeg tenkte jeg skulle ha for første gang på lenge. Jeg syns jeg fortjente det og at det var på tide. Ingenting er som en sommerflørt, men fint vær og lette klær. Den med rødmende blikk og sommerfugler i magen. Den med sene netter sammen og lange romantiske turer. Den med blafrende hår og sommerkjole. Den...akkurat den skulle jeg ha....

   

  dsc_0269_2-1959353-7-1469723208342.jpg

   

  Den ble avlyst pga manglene initiativ. Ikke av andre men av meg selv. Jeg har hatt det for godt med meg selv. Jeg har vært for varm og for kald, ingen perfekt temperatur for en flørt. Sofan er god den, veldig god. Når dagen er over og kvelden kommer, da kryper jeg ned i sofan og den gir meg en klem. Snakk om latskap.

  Når det er sagt har jeg også vært veldig uenig med meg selv ang denne sommerflørten. Hvem liker jeg, hvordan ser de ut, hvor gamle er de og hvor skal jeg finne dem? Som dere ser er det utrolig mye jeg kan diskutere her og det er jo bare slitsomt. Så isteden for å ta stilling til noe som helst, har jeg som sagt avlyst hele greia.

  Tenker at jeg prøver igjen neste år. Når en har blitt så gammel som meg er det ikke lenge til neste sommer, hehe. Men da har jeg tenkt å forberede meg bedre. Jeg skal nemlig begynne i januar , da skal jeg begynne å diskutere med meg selv. Da har jeg og meg kanskje blitt enig til juni.

  Men for nå, denne sommeren.......har jeg og sofan det veldig bra!!

  Følg meg på lillsele.blogg

  #sommerflørt #avlyst

 7. Jeg  trenger seriøst en bruksanvisning om meg selv, hvorfor reagerer jeg som jeg gjør, noen ganger forstår jeg og andre ganger er jeg helt på bærtur.

   Noen ganger synes jeg selv at jeg er jo super fornuftig og alle må jo se hvilken fantastisk person jeg er, mens andre ganger forstår jeg ikke at noen gidder å være sammen med meg .

   Alle andre virker så smarte, så klare i sine meninger og det er alltid forberedt med sine fine kaker og perfekte klær . 

   Som små barns mor var alle de andre barna perfekte med rene klær rosa kinn og de perfekte lekene med de fine kakene og de velstelte leilighetene.  Bare at når jeg så meg selv så hadde mitt barn litt snørrete nese og sjokolade pålegg på haka og jeg hadde gulpeflekker nedover ryggen.  Min leilighet hadde store hybelkaninrotter og søpla skulle jo vært tatt ut i stad og vannet blomster burde jeg ha gjort hvis jeg hadde sett de døde blomstene til venstre i vinduskarmen.

   Hvor gikk jeg feil?   Fikk ikke jeg samme bruksanvisning som de andre eller var det noe jeg glemte å lese eller var det noe som dumme ufaglærte meg ikke forsto ?

   Kaker jeg baker blir alltid så flate at jeg må lage en til for å klare to etasjer og pusser jeg vinduene så blir det alltid en stripe eller en flekk midt i, og lager jeg mat og inviterer noen til middag så har jeg glemt servietter eller så burde jeg ha vasket duken og strøket den i går.

  jeg er til tider en meget mislykket person, jeg burde ha fjernet legghårene  og neglelakk var noe fra forrige århundre! 

  Men jeg har fått støpt og fikset stolper og gjerde og port, jeg har montert en lampe,  men glemte helt å støvsuge inne .

   Er jeg virkelig en kvinne eller har jeg kommet feil ?

 8. Thorsdottir

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 123
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Thorsdottir
  Siste blogginnlegg

  Du fikk meg til å forandre meg fra en livsglad jente til en alvorstung dame. 17 år av mitt liv har jeg gitt deg. 17 lange pinefulle år. Jeg var ung og naiv, trodde du hadde mer livserfaring. Trodde du kunne mer enn meg. For slik fikk du meg til å føle meg. Jeg trodde jeg måtte lære av deg. At du var generøs som ville ta vare på stakkars lille meg. 17 år... jeg trodde jeg var den som var problemet til alt vondt i forholdet vårt. I 17 år trodde jeg at jeg provoserte frem sinnet ditt. At du var stresset, humørsyk, fortvilt, forbannet.....det var mi skyld, fordi jeg ikke var flink nok til å være en god kjæreste. Til og med når du gikk til fysisk angrep trodde jeg at det var min feil. I 17 år prøvde jeg å forandre meg. Gjorde alt slik du ville, men endte alltid med å ikke gjøre det bra nok. Nå har jeg våknet. Jeg er bra nok. Altfor god for deg. Du vet ikke hva du går glipp av. 

 9. Klovn utan scene

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 127
   visninger

  Nylige blogginnlegg

 10. Need inspiration for life

  • 2
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 335
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  needinspiration
  Siste blogginnlegg

  Jeg møtte på faren til mine barn på fredag. Har etterdønninger av følelsesmessig faenskap etter å ha vært i hans nærhet. Det vil si, jeg føler meg deprimert igjen etter å ha sett han. Jeg som følte meg så bra etter bruddet. Det var så utrolig tøft å ha vært i rettsmøte og høre han lyve om alt! Han hadde ikke forandret seg i det hele tatt. Det er vondt for meg å tenke at han faktisk kan få litt samvær med barna. Etter å ha vært i det møte, så følte jeg meg så utslitt mentalt. Var totalt utmattet. Barna måtte på overnatting hos venner. Jeg orket ikke tanken på at de skulle se meg sørge. Jeg orket ikke å snakke. Var bare så utslitt. Det var bare for jævlig.

  I dag er jo mandag, jeg kjenner liksom ingen glede over meg selv. Det bekymrer meg at BF skal få mulighet til å se barna igjen. Det er kritisk.

  Hvordan skal jeg komme tilbake til det positive tankegangen jeg hadde?

   

 11. Glagubben

  glagubben
  Siste blogginnlegg

  Da har fruen dratt på jobb tur og jeg har huset for meg selv :) 

  Lurer på hva djevelskap jeg kan finne på :) 

   Sjekk ut bloggen min Glagubben. Her får dere svaret

 12. Enkel

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 312
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  hauck
  Siste blogginnlegg

  Ja, da var offline o´clock prosjektet over for min del.. På tide med en liten oppsummering.

  Jeg kan si det sånn at to ganger så “glemte” jeg meg. Den ene gangen var det antagelig fordi jeg hadde drukket et par glass vin i Frankrike og ikke husket helt på tiden. (Jeg savnet barna sånn og ville inn på mobilen for å se på noen bilder av de..) Plutselig sa kjæresten min: “Hedda, det der har du ikke lov til!” Jeg skvatt til og la bort mobilen med en gang.. ;) Den andre gangen måtte jeg inn på mobilen for å bestille en Uber vi trengte for å komme oss hjem for kvelden.

  Uten om disse to gangene har jeg ikke vært logget på noen skjermer etter kl 22.00 og det har vært HELT FANTASTISK! Jeg har sovnet sinnsykt mye raskere på kveldene og både søvnen og drømmene har vært bedre! Jeg har også lagt mobilen mer bort på dagtid, da dette faktisk ble en skikkelig reality-sjekk for meg. Jeg har prioritert å være tilstede for barna, kjæresten min og de andre rundt meg og jeg må si at jeg tror alle har merket en positiv effekt av dette! Jeg sa faktisk til kjæresten min i går at jeg savnet #offlineo´clock, så derfor har jeg planer om å fortsette med det, selv om kampanjeperioden er over!

  Takk til If skadeforsikring som gjorde meg bevisst på hvor altoppslukende mobilen er, og hvor mye bedre livet faktisk blir ved at man til stadighet logger seg av og heller er tilstedet i de situasjonene man befinner seg i! Dette var noe jeg lærte masse av og vil fortette med! <3

  Som min kjole? Du finner det på http://www.missydress.ch/abendkleider

  Etui-Kleid.jpg

 13. FlyBabe's Blog

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 25862
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  FlyBabe
  Siste blogginnlegg

  Jeg føler jeg har fått et nytt liv de siste årene. Å møte mannen i sitt liv, få orden på følelsene og tankene. Og så skjer det plutselig noe som gjør at man likevel ikke har det så bra. Jeg har aldri tenkt at livet er en dans på roser, men det var veldig deilig at ting endelig ordna seg. Da er det litt kjipt å kræsje igjen. Prøverør er noe jeg aldri trodde jeg skulle oppleve. Jeg hadde ingen aning om hva det gikk ut på. Og nå er det 5 uker til min første samtale med legen. Det positive med det hele er at jeg har fått et spark bak til å gå ned i vekt. -20 kg har det blitt. Og mer skal det bli.

 14. Jeg gikk bare i boden en tur

  • 0
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 511
   visninger

  Ingen blogginnlegg ennå

 15. Line84

  • 0
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 543
   visninger

  Ingen blogginnlegg ennå

 16. Lille Drages Perspektiv

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 679
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Okay, kjedelig tittel... men det er en selvfølge at innlegget blir kjedelig. 
  Blir å fortelle noe om min økonomi. 


  Så i fjor endte jeg opp i nav, de syv måner vet hvorfor. 
  Første kravet for å få hjelp var å rive vekk sparekontonen min, altså min bsu. Fikk beskjed at nei det kunne jeg ikke ha, så... farvel 25 000 jeg sparte opp ut av det lille jeg kunne. Og har ingen bsu konto lenger. Hadde 2. En med 10 000 og en med 15 000. Eller... husker ikke... kanskje den ene bare hadde fem? Det som plaget meg mest var at jeg ikke hadde blitt plaget om det når jeg var i nav rundt 2010, de sa det var greit. 
  ...
  Så... jeg, uten penger, måte rive ned min bsu, og ville det skje fra Oslo? Nei. Aldri i livet. Jeg hater banken i Oslo som representerer banken min på en annen lokalisering (igjen økonomi). Dere ser, de "rotet" bort penger sist gang og endret på dokumenter. Sparebank Oslo rett med brugata, dere er onde. Dere ga meg hodepine i 2 måner før jeg pratet med sjefen deres personlig. Ikke gøy. 
  Så... man kan si jeg har hatt en økonomisk sliten periode. 2014 var mitt verste år økonomisk. Brukte pengene i alle fall til å betale ned gjeld.
  Og det verste? Jeg kan aldri lage en bsu igjen. :cry3:

  Ikke at det plager meg. 
  Ting går ikke inn på meg, i alle fall ikke offentlig. :)
  Så... uten venner i noen by, alene, mange regninger, legeutgifter for en  hodepine man bare kan drømme om (såklart hodepinen bedret seg da jeg sluttet med vanlig sukker), så selv om det når grad 2-3, er det ikke lenger stor sannsynlighet for den som sannsynligvis er hortons helvete, med kjettinger igjennom øyet som river øyet ut. Nevrologisk så klart, ikke på ekte uansett hvor ille det kjennes. Så klart nevrologiske utgifter ikke støttes av frikort heler, og de pengene jeg har fått tilbake er bare hundre lapper. :)
  betal 2000 for en klokke som skal måle søvnrytmen din og se hvor greit det er å leve på minimalistisk med penger fra nav. :) 
  Ikke nok med det, økonomien gikk innom den hvite dør. 
  Hva er den hvite dør? Jeg tok opp psykologi igjen. Ikke som student, men for min egen psyke. 
  Slitter med folk, oppvekst, folk. I alle fall får man litt penger for det. Tusen fan meg takk for at man i alle fall får frikort for DET men ikke får noen støtte og hjelp med de jævla dyre nevrologiske undersøkelsene, dere vet hodepinen som faktisk ødelegger livet mitt. :) 

  Depressiv og uten spesielt med penger, med hodepine og regninger som hoper seg opp... da får jeg endelig AAP, så fantastisk, helt til Nav krever tilbake alle pengene de har brukt på meg så langt, og jeg sitter der uten en krone fordi jeg må sende inn et skattekort som automatisk kommer til arbeidsgiver i vanlige tilfeller. Men før jeg i det hele tatt får søkt om skattelette tar de og risper det tydelig inn at det ikke vil påvirke trekket. :) 
  For en fantastisk økonomi så langt. :laugh:

  Har aldri råd til å henge med folk, må jobbe som en slave hver dag med gipsplater og alt unødvendig, men jeg er redd... jeg er redd for det verste jeg vet. Å ikke ha noe å gjøre. Alene med tanker hadde et dårlig resultat fjorårets høst da jeg hadde helt angst etter min verste opplevelse på flere år. Verre en å sove på en pappeske i et hus som har råd, men ikke bryr seg....

  Vel, jeg bryr meg ikke. :) 
  Masken min er sterk... problemet er når den brister. Brister for folk. Brister. Jeg hater å sippe. 
  Jeg blir sint, sier tåpelige ting, for jeg hater at folk MÅ bry seg. Jeg har aldri fortalt et problem til noen siden jeg fant ut at folk kjefter ut deg for å ta det opp. 
  Stabilitet, økonomi.... har aldri opplevd det. 

  Jula er her nå. 
  Var tvunget til å låne penger et par ganger for å kjøpe klær og mat. Jeg hater å låne. 
  Jeg har ingen planer om å nevne at jeg har lite penger til folk jeg kjenner. De har aldri brydd seg uansett. 
  Håpet mitt hadde vært at alle utbetalinger i desember var uten skatt, men det er vist bare en. 
  Jeg er lei av å kjempe. Men den indre dragen min hveser "Våkn opp". 
  Sakte men sikkert føler jeg meg bedre. Den siste uken, selv etter å ha regnet at jeg sitter med knappe 1000 kroner i 6 uker. Blir vel 4 uker til fra tirsdagen. Økonomisk tenker jeg... vurderer "Var undertøyet verdt det?". Jeg var nødt... noen av bhene mine var slitt i stykker av mye bruk, jeg måte. Når du har pupper i størrelse E er det ufattelig ubehagelig å gå uten bh. 
  Jeg hater puppene mine... økonomiske byrde... man finner aldri en rimelig størrelse E bh. 
  Tankene som svirrer.
  Vekten min er kjip også. Spesielt når du har foreldre som sier at de gir deg penger bare du går ned i vekt. 
  Stresset får meg til å esse ut, jeg klarer ikke gå på do. Ekstra penger. Hvordan kan jeg få dem om jeg ikke klarer å slappe av? 
  Hodepine... depresjon... jeg føler meg så svimmel... 

  Jeg håper jeg kan finne motivasjon jeg ikke har hatt siden jeg ble født. 
  Det konstante ønske om at man er uønsket, at man vil forsvinne. Dø. Fordi livet ikke har en verdi, men ikke vil fordi man fikk et tåpelig tegn om å leve. 
  Motivasjon... jeg vil bare være meg selv... leve.. følge drømmer... må spare... det er tungt... 

   

  Vil jeg besøke familie i julen? Nei. 
  Det kan hende de vil rive ned den positive selvfølelsen jeg endelig har funnet litt av igjen. 
  Bare se. Jeg skriver. 
  Jeg har ikke skrevet en blog på år og dag. 

  ....

  Maske mesteren.
  Jeg skal ha kontroll over økonomien min. Meg spørre om hjelp? Aldri. :) 
  Eneste bekymringen er hvordan jeg skal lage gaver og sende. Vil jeg ha råd til å sende gavene? 
  Om jeg får pengene ekstra fra nav (altså at de faktisk leser søknaden min med utgiftene), så vil det kanskje bli bedre. Kanskje om jeg søker om reise støtte å, men det kan jeg gjøre på mandag. 

  Jeg er trøtt.. 
  Vurderer om jeg vil søke om fritak fra skatt... etter nyttår blir det masse utgifter. :(
  Men jeg vet en ting. Nav vil rane meg igjen. Det er ingen poeng. :( 

  Økonomien min ser bra ut ellers. :) 
  Ingen problemer.  
  Og sånn er økonomi hverdagen min.
  :) 
  Noen ganger får jeg migrene som følge av det, angst. Jeg er litt trøtt nå... dragen i meg er våken. jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få nok penger. Jeg husker hvordan det føltes når jeg tenkte "Håper jeg aldri ender inn i nav igjen", fordi det kan dra en ned med unødvendig system. Forstår ikke hvorfor det er separate systemer. Hvorfor jeg må søke sosial støtte i tillegg for å betale leien min. Kan ikke alt gå under en kam? :/

  Ignorer det faktum at jeg vil spy og lege meg ned å dø. Vurderer til og med å spørre frelses armeen om hjelp med mat for å lette økonomien min. 
  Masken min er ugjennomtrengelig. :)

  Ah, ja, det er en fantastisk jul. :essen2:

  • 2
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 699
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Da var det første søndag i advent! 

  Jeg har nå vært hjemme i to dager etter å ha blitt operert for gallestein. Så nå går jeg rundt med sterke luftsmerter i skuldrene, oppblåst mage og en gange som minner om at jeg nesten skulle hatt gåstol. 

  Har forresten lagt inn ett nytt innlegg på bloggen - Vil du se på gallesteinene mine? . Ta gjerne en titt! 

  Ha en fantastisk søndag! 

 17. helsefag

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 766
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  margareta79
  Siste blogginnlegg

  Hei,

  Jeg vet ikke om jeg får så mye tid til å skrive her. Snart er jo eksamen !!! Men for dere som forbereder seg vil jeg anbefale en flott og innholdsrik blogg som jeg jobbet med forrige år. http://helse-fag.blogspot.no/

   

 18. emmimar123's Blogg

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1001
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Da jeg kom hjem i går kveld oppdaget jeg at den ene gullfisken min har fått en stor svart flekk på den ene siden. Har prøvd å lese meg litt opp på dette, og har fått alt fra sykdom, mark, urent vann og for ofte skiftet vann. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre! Leste også at man kunne separere den "syke" gullfisken fra de andre, skifte vannet hver dag og vente på at den går bort men jeg har virkelig ikke peiling. Noen?

 19. queenb8's Blogg

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 909
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  queenb8
  Siste blogginnlegg

  Hei, jeg er på utskikk etter et fint bryllups lokalet! Jeg tenkte at jeg ville ha et i Bergens området, maks 2-3 timer utenfor Bergen. Jeg hadde ikke tenkt å ha det på hotell, men heller en låve eller i et nøst! Noen som har ideer? Synes det er ufattelig vanskelig.
  Ellers så kunne jeg tenkt meg å hatt det i olden/stryn, det området. Om noen har forslag til fine låver der? :) Setter pris på rask tilbake melding! :)

 20. M+A=3

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1133
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  maxi25
  Siste blogginnlegg

  Jeg giftet meg med min bestevenn A i 2011. Vi var unge, forelsket og håpfulle. Vi var kjærester siden 2006 før vi giftet oss.

   

  Barn ville vi prøve å lage etter vi var gift. Vi begynte med samleie uten beskyttelse, skjedde det så skjedde det, vi ville ikke bruke eggløsningstester, måling av temperatur o.l. Vi tok det rolig og uten stress. Månedene gikk og testene negative. Vi hadde hørt at de fleste blir gravide etter ett år som prøvere, så vi fortsatte slik vi hadde gjort til nå.
  Jeg oppsøkte en privat gynekolog for å ta noen tester og se om alt var bra hos meg. Det ble tatt blodprøver og innvendig ultralyd, alt så bra ut.

   

  Når vi var prøvere i ett år uten å lykkes, tok vi en pause, jeg skulle gå på noen medisiner for acne. Ett helt år varte denne pausen.

   

  Vi begynte smått å prøve igjen når jeg var ferdig med kuren, denne gangen brukte jeg eggløsningstest for å se om jeg i det hele tatt har eggløsning. Det dukka opp en smiley hver måned. Fortsatt ingen graviditet. Vi nærma oss enda ett år som prøvere og forstod at det var noe som hindra oss i å lykkes så vi tok kontakt med legen for utredning. A leverte sædprøve, resultatet var nedsatt sædkvalitet. Det ble funnet veldig få levende sædceller. Vi ble utrolig lei oss, vi ble usikre på om vi noen gang kommer til å få barn. Hvorfor oss? Tenkte vi. Denne dagen husker jeg veldig godt, vi satt begge på sofaen, holdt rundt hverandre og gråt litt i stillhet. Eneste måten vi kunne få biologiske barn var via assistert befruktning, og hvem vet om vi vil lykkes der.

 21. shitkiid's Blogg

  • 0
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1002
   visninger

  Ingen blogginnlegg ennå

 22. Tid til overs...

  • 0
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 13464
   visninger

  Ingen blogginnlegg ennå

 23. marit19's Blogg

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 4017
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  marit19
  Siste blogginnlegg

  dette er bare baksiden av boka jeg aldri skal skrive ferdig: :fnise::danse:

   

  En gang for lenge siden i de mørke skyggene levde en meget sterk og mystisk heks. Hun var kjent som "dødens blod-øyner" Dette navnet fikk hun etter å ha tatt livet av en ekspeditør. Ryktene om at hun var en heks, spredte seg som brennende ild. Hun het egentlig Mathilde og var helt uskyldig med tanke på at ekspeditøren hadde angrepet henne først.

   

  "Umulig å legge fra seg" :sjokkert: