Gå til innhold


Foto

Frustrert og utålmodig!

Skrevet av utolmodig , 11 mai 2012 · 480 visn.

Jeg sluttet på pillen 15 april og forventet vel at Tante Rød skulle kommet igår.. Jeg er relativt fersk på dette her, så skjønner meg svært lite på syklus,eggløsning og alt som henger med! (NOEN TIPS? :jepp: )Jeg og mannen min koser oss og håper på det beste, Men så kommer det jo de gangene hvor man setter seg ned og tankene begynner.. Hva om det er noe galt med meg? :sjenert:

Tenk så nervøs man var i ungdomstiden bare man glemte en pille! åneeei, tenk om jeg er gravid osv :P Men nå er jo alt snudd! Nå er det sykluser og alt som skal klaffe! Og den tiden hvor man trådde varsomt rundt er langt forbi! Jeg som nå sitter i den perioden å venter på tante rød kan ikke fatte og begripe hvordan folk bare blir gravide, sånn helt utav det blå!

Som nevnt forventet jeg hennes besøk igår, men her sitter jeg da enda "ensom". Etter å ha rotet rundt på KG går det da nå opp for meg at det å slutte på pillen ikke er bare bare! Jeg har vel i mitt naive lille hode aldri tenkt over at det kan ta lang tid før man er inne i vanlig syklus igjen! Jeg vil vel kanskje si at jeg er mer negativ enn positiv når det kommer på dette området, og det hjelper jo ikke! Men jeg har ikke troa på at jeg er gravid allerede, for DEN flaksen har ikke jeg!

Men min utålmodige sjel har ikke ro i kroppen til å vente bare på tante rød! Jeg vil finne frem i jungelen av sykluser, EL å diverse!

Hvordan lar man vær å tenke så innmari mye på dette her? Og hvor lang tid vil det ta før man kommer inn i vanlig syklus? (ja vet det er individuelt :P )

Kjapp info fra min pille bruk, har brukt mercilon (? noen som har erfaringer med disse?) i seks år. Pleide å hopper over mens tre ganger, mens, tre ganger osv. Det funket veldig greit og fikk alltid mens på forventet dag. Men vil dette ha noe å bety nå som jeg har sluttet?


Blir fryktelig mye på disse innleggene, men er fryktelig mye som foregår i hode mitt fortiden! :)

  • 0Oktober 2015

S M T O T F L
    123
45678910
1112 13 14151617
18192021222324
25262728293031

Nylige innlegg

Kategorier

Annonse