Gå til innhold


Foto

Min Historie

Skrevet av ung mor , 10 desember 2011 · 286 visn.

Hei hei. jeg er en jente på 18 år som har en sønn på 3 år. jeg var 14 år når jeg fikk han... ja det er veldig tidlig men jeg viste ikke at jeg var gravid før det var 2 måneder igjen av svangerskapet. vi kan ta historien fra den dagen jeg ble gravid så dere ikke begynner og lure.

jeg var en jente litt uten om det vanerlige, for jeg var den som leka med biler og kjørte ATV, hjalp mamma og pappa med jobben deres i stede for og vaske og rydde osv... jeg var jo en jævel til og finne på masse smart: gikk på dabo tomta som det sto godsvogner og stjal brus som vi hadde med på skolen og som vi tømte ut og gik og panta for og få litt penger.
tokk meg alkohol på barne skolen og fikk altid den mildeste straffen pga jeg var smart nokk og hadde med meg tyggis og pastiller i forhold te de andre som drakk. men men fram til desember 2007 rett før jul. jeg skulle ut og møte gutta (altså noen kompisser) nede ved et buss holde plass jeg tokk en lang omvei for jeg viste at det var en god stund til de skulle komme for de måtte nok snike seg ut. jeg slapp det stresset i dag for mamma og pappa var borte til i mårra. jeg hadde med en flaske med absolut vodka BLÅ (som jeg hadde stjelt fra pappa)som jeg hadde lovet gutta de skulle ha med noe og blande det med. Men de kom jo aldri så jeg ble sittende der og drakk det rent, var nok 1/3 igjen så gadd jeg ikke vente mere jeg gikk ut fra skuret og skulle til og gå over veien igjen. Men så langt kom jeg meg ikke på en god stund. for der kommer det en bil og det er en mann(jeg kommer ikke til og si noe om denne mannen) Jeg stopper jo opp av nyskjerrighet men jeg kjenner han ikke. han kommer rundt og tar meg inn i bilen med krefter og etter han gjør det voldtar han meg, jeg får ikke gjort noe motstand, for han er nokk noe tyngre enn meg. jeg prøver og bite, slå og klype. men dette hjelper ikke. han kommer inni meg og jeg husker ikke alt som skjedde under denne tiden pga jeg var faktisk blitt veldig full.

han kaster meg ut av bilen og jeg får skrubb sår på knee og på albuen og kjørte i full fart. jeg var drit redd, det gikk ikke opp for meg med en gang men når jeg kjønte hva som hadde skjedd løp jeg hjem og tokk meg en lang dusj og gikk rett og la meg etter på. dagen etter er jo mamma og pappa der jeg turte ikke og si noe jeg følte faktisk skyld for det som hadde skjedd og pluss at jeg hadde stjelt alkohol av mamma og pappa.

3 UKER ETTER:
jeg er på besøk hos store søsteren min hun står plutserlig forran meg med en graviditets test og sier nå skal du bli tante. jeg strålte opp med en gang men lovet store søstera mi og ikke si noe til mamma og pappa men store søss fortalte det til dem 2-3 dager etter og de ble jo også veldig glade. tiden gikk og magen hennes vokste. jeg og pappa dro på en to ukers ferie til utlandet og spiste mye junkfood så nåe jeg kom hjem hadde jeg nesten gått op 10 kg. jeg dret egentlig i det samma f... tenkte jeg. jeg er jo fortsatt ung og det er ikke farlig med litt fett på kroppen. etter et par uker skulle jeg konfimeres og alle gikk og visket og tisket og sa at det så ut som om jeg var gravid. mamma og pappa sa jo bare nei da hun har jo bare spist mye burgere i det siste og snikk snakket ble over. dagen var over og jeg satt sammens med store søss hjemme hos mamma og pappa for hun skulle passe meg. og det var jo greit. jeg fikk kjenne på magen hennes og det sparket og det var litt rart. den kvelden gikk jeg og la meg med hendene på magen min og kjente spark jeg også (hadde drikki cola rett før) jeg tenkte bare at det var noe oppi hue mitt!!!

et par dager etter var jeg mamma¨og pappa på hytta og da fortalte jeg det til dem... nå gidder jeg ikke skrive mere men er det noen som har løst og høre resten så gi meg beskjed da :) gidder ikke skrive alt nå hvis det ikke er noen som leser dette!!!
love yah all

  • 0Jeg vil gjerne lese mer :) Synes det er så spennende å lese om andre sine graviditeter og hvordan de fant det ut!
    • 0
  • Rapportere

Oktober 2015

S M T O T F L
    123
4 5 678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nylige innlegg

Nylige kommentarer

Kategorier

Annonse