Blogger

Våre medlemsblogger

 1. Ana did David Tennants make-up while he was working on a comedy show called Ask Rhod Gilbert a few years ago.
  (Photo:blue formal dresses)

  Ana Cruzalegui (37), from Milngavie, originally trained in illustration at art school in San Francisco.

  She had always loved make-up and took a job at a make-up counter in a store after she graduated.

  Then she was offered work at Fox News before her career took off with MAC Cosmetics and as a freelance at the BBC.

  Ana was born in Peru and lived in LA before moving to Scotland, which she says is a great place to raise a family.

  She married Alastair two years ago and they have a 20-month-old daughter, Josefina, with another baby on the way.

  Ana said: “Once you’ve lived in Glasgow I think it’s very hard to live anywhere else. Scotland is really lovely and I’ve met some great people since moving to Milngavie.”

  Busy mum Ana has done the make-up in music videos for bands such as Ladytron, Idlewild and Camera Obscura.

  She was the lead make-up designer for the ceremonies at the Commonwealth Games in Glasgow two years ago, when she was responsible for Rod Stewart’s make-up - and thousands of other performers.

  Ana, who also met Lulu, James McAvoy and Kylie Minogue at the event, led a team of nearly 40 make-up and hair staff.

  She said: “It was incredibly hard work. I was pregnant at the time, but it was a great experience.

  “I was completely mesmerised by Rod Stewart and I understand why women flock to him!

  “He was very quiet but he has a spark and you can tell he’s a funny guy and really lovely.”

  She also worked for Celebrity Antiques Road Trip, doing the make-up for celebrities such as Jodie Kidd, James Martin and Fern Britton.

  One of Ana’s favourite personalities is Elaine C Smith, who she felt she “had known her for her entire life” when she met her.

  Ana says she is “a very genuine and kind person” and made her laugh all the time they were together.

  Ana has also worked with clothes designer Stella McCartney, the daughter of music legend Paul McCartney, when she held a fashion shoot in Nairn, near Inverness, last year.

  Ana says it was a fantastic location and Stella was amazing to work with.

  Hardworking Ana was also the lead make-up artist at the Edinburgh International Fashion Festival for the past five years which attracts designers from all over the world including Pam Hogg, Issy Miyake and Karen Mabon.

  She particularly enjoyed working on a tribute to Alexander McQueen one year.Read more at:pink formal dresses

 2. Carina Maria's Blogg

  • 2
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 597
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  jeg blir lei meg at så mange vender ryggen til therese johaug :( 

  hun fikk en sår på leppene på grunn av at hun var solbrent og spute legen som ga henne en krem om den stod på doping listen. legen sa nei. therese brukte ikke kremen for og bedre prestasjoner. hun brukte kremen for og få bukt med brann skaden på leppene. på doping kontroll oppgav hun at hun hadde brukt kremen. jeg mener hun ikke har jukset bevisst men vært uheldig og litt klønete. 

  det har kommet frem en litt i media men det gjør ikke saken bedre for folk kaster seg på hekse jakten av therese johaug og er ikke bedre enn media sin spekulasjon. folk lager seg konspira sjons teoirer som går på at therse johaug har vært dopet hele tiden. folk legger skylden på therese johaug at hun skulle ha sett advarselen på pakningen. hva hjelper det når det er legen sitt siste ord som gjelder.?

  olympiatopp utøvere er forpliktet til og høre på legen sine råd og legen har siste ordet står det i kontrakten dem underskriver. j

  jeg skjemmes over hvor stygt mange av det norske folk behandler og rakker ned på therese på grunn av uheldigheten hennes. hun er bra nok når hun får gull ja men når hun har brukt en krem som slo ut på doping testen da blir hun offer for dem som vil skyte og kaste stein. 

  jeg bryr meg ikke om en pakning eller eller ikke. saken er den at therse sa i fra om at hun hadde brukt kremen. 

  ja jeg er i mot doping men når det ikke er bevisst doping fra en utøver sin side. men når det ikke er bevisst prestasjons dop da vil jeg ikke sammenlinke det med og dope seg for og få bedre prestasjoner. 

  eg støtter therese for hun har ikke dopet seg bevisst.

  hun vil få sin straff men jeg håper av dypet av mitt hjertet at hun slår knock out på dem som har vendt henne ryggen. 

   

 3. Lille Drages Perspektiv

  • 2
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 860
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Drakan
  Siste blogginnlegg

  Føler meg bedre en på en stund. 
  Aka, startet å se på meg selv som en overlever av selvmord. 

  Jeg kom faktisk over selvmordstankene når jeg var i tenårene, selv om de enda rammer meg, så går jeg aldri til punktet hvor jeg kutter strupen min med en saks, eller prøver å kutte over min egen strupe. Hurtig og effektivt, hvor man overbeviser seg selv om "Nei, du vil råtne i en uke, kanskje en måned" og "jeg vil ikke begraves religiøst" som barn. Når smerten fikk meg til å snu et par ganger... 

  Å dele hvordan jeg følte det den gangen, det var umulig. 
  Tanken om at folk hater meg, at jeg er verdiløs, at ingen vil ha med meg å gjøre.... når man skaper distanse ved å si dritt i frykt for å bli såret. Jeg har bevegd meg litt forover, selv om de tankene enda sliter i meg. Overlevende. Ikke at noen vil at jeg skal leve. Har jeg en verdi? Definitivt ikke. Ikke for familie, ikke for "venner". Hva er en venn?
  Å bli hatet er enklere... jeg er vant til at folk misliker meg... i alle falle da vet jeg hvor jeg har folk. Ingen oppmerksomhet mot meg, at folk ignorerer det jeg sier. Jeg vet jeg har skapt distansen selv, likevel føler jeg den sjeldne gnisten om at jeg ønsker noen responderte. 
  Hvordan kan man ha et verdifullt liv om ingen ønsker  kontakt med en?
  Jeg lever alene, og ingen responderer. Hvordan kan man lege noe bak seg? Jeg er frossen. Frossen i hendelser, og det skaper panikk. Selv når jeg skriver om det på facebook er det ingen respons. Ingen gir fan. Du er en følelsekald maskin... likevel så gråter man. Masken som vaskes bort. Som man hadde for å overleve. Det tar lengre tid, og jeg prøver å fikse det, den delen som bare løsnet og ruller avgårde av å til. Enten i panikk eller idiotisk prat. Ingen har forståelse, men det er vel like greit. Jeg fortjener ikke slikt. Jeg er ikke viktig, jeg vil aldri ha en verdi selv om jeg lever. Slik føles det. 

  Jeg prøver å dele av min "krig"... den jeg hadde frem til nå. 
  Bildene av øksemerket på fingrene. Jeg har mistet hukommelsen  av angst... mange ting borte. Ingen merker at jeg ikke kjenner dem. Verken mor eller far, søster eller bror. Hvordan skulle de vite hvor vondt såret er? Far er psykopat og voldelig. Jeg tenker på at jeg sov på esker et år, var uten dør. Vold... likevel er jeg skyldig i å snakke? Å prøve å være åpen? Såklart... hvem ville trodd at noen har blitt jaget med øks av sin egen far? Ikke blir det bedre å vite at jeg ble bast av hele klasser når jeg skulle hjem om kvelden, selv om jeg hadde vært lenge på biblioteket og lest, langt over stengetid så sto de der enda. Jeg giddet ikke vente lenger husker jeg. Jeg ville bare hjem og sove, så jeg gikk rundt hjørnet og ble overfalt og dynket i snø. Annerledes. Jeg hater Norsker. Jeg er etnisk norsk, men jeg misliker sterkt det at du ikke kan være "annerledes". 
  Jeg går tilbake til disse minnene... søster holdt øks og slo mot døren... hvor mange har flere i familien som bryter opp døren? Hvor mange lar småbarn leke med øks? Alt man liker blir ødelagt. Jeg hatet bursdagen min... det var ikke min dag. Fokuset var på andre, bare gratis mat og drittpratt mellom dem. De spe ordene hadde ingen effekt. Jeg var utstøtt. 
  Det er kanskje være å ikke eksistere en å få en tom bursdag hvor ingen dukker opp... det hadde vært bedre nærmest, for da hadde jeg sluppet å late som det var greit. Jeg husker at en episode gjorde så sterkt inntrykk i 3 klasse at jeg lærte meg selv å holde inne følelser. Jeg gråt aldri foran andre. 

  En tyngde...helt fra man var veldig ung, 4-5 år, og tenker på selvmord. Annerledes. 
  Ingen ønsker samhold eller kontakt, og når folk sliter på psyken din, er det rart jeg fikk sammenbrudd. Mentalt kollapset jeg etter at faren min prøvde å hindre meg å dra hjem etter å ha jobbet hos han. Angst. Minner som forsvinner. En måned nærmest i komma. 
  Jeg føler at ordene mine har vært svært kaotisk siden da, jeg har hatt problemer med kommunikasjon. Skal folk synes synd på meg? Nei.
  Ønsker bare å bli forstått. 

  Jeg føler en sten i magen.... 
  ... jeg prøver å finne tilbake til å være et barn. Trygghet. Jeg søker trygghet så jeg i alle fall kan bygge meg opp. 
  Det går sakte når man kun har seg selv, men jeg vet. Jeg har overlevd selvmord. I det minste er jeg i stand til å innse det. 

  I det siste har jeg tenkt, jeg kunne anmeldt alle, kommunen min, familien min... jeg kan avslutte alt og opprette et nytt liv omen. 
  Jeg vil ikke flykte fra det livet jeg har, om enn hvor tungt det er, jeg vil holde ved min natur. som en påminnelse. Som en støttespiller for andre som måte trenge det. 

  Det er for mye negativt i omløp i hodet mitt, men jeg klarer ikke å tenke på positive ting. 
  Angst. Panikk... insomnia... den agressive siden min som kan dukke opp når jeg prøver å dytte noen bort, i frytk for mer smerte... jeg er ikke klar, jeg tåler ikke å bli såret mer. Er det feil? Jeg har ingen gode minner lenger... jeg vet ikke hvordan man smiler. 

  ....
  Kanskje en del negativt, men... kanskje det vil hjelpe å dele det. :) 
  Kanskje noen lytter? Kanskje noen bryr seg. Når ingen omkring deg føles nær eller virkelig... jeg er kanskje en smule desperat etter å føle litt mer en ingenting. Det er så numment. 

  ....
  Jeg føler meg ganske alene... men jeg er likevel en overlever. Må bare fikse den svært negative siden som har vært løpsk en stund. Panikken... de tingene. ....
  Når jeg blogger, skriver jeg i alle fall litt mer ryddig. Er langt mer kaotisk på facebook siden min. 

  Takk for at du tok tid til dette. :)
  Det er svært vanskelig å prate om følelser til psykologen min, jeg føler jeg ofte blir stum når jeg prøver å nevne følelser. bloggen burde bli en sunnere måte å få ut følelser på om jeg bare kan venne meg til å skrive igjen. :)  

 4. blogs_blog_10587

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 186
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Gjest CKT
  Siste blogginnlegg

  Av Gjest CKT,

  Kjekt og strikke kluter til gaver.😊

  20160909_194520.jpg

 5. Mychance

  • 2
   blogginnlegg
  • 2
   kommentarer
  • 246
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Jeg vet ikke hva som har skjedd. Men de tre siste ukene - de har vært fantastiske, spesielt i forhold til dette med trøstespisingen.
  Jeg har faktisk ikke trøstespist en eneste gang. 


  Men jeg sliter med å ha en balansert tankegang rundt dette. Som f.eks. i dag har jeg spist pizza. Det har fått meg til å føle det som at hele dagen har vært bortkastet, med tanke på å være sunn. Så når jeg nå føler at hele dagen har gått på dunken, tenker jeg at jeg like så godt kan fortsette med å spise sjokolade, dytte i meg alt mulig rart. Men jeg skal ikke gjøre det. 

  Bruker enormt mye tid på tankegang, endring av mønster og stoppe mønstre. Disse ukene har som sagt gått fint, men jeg vet at det kommer tøffere tider. Det kommer til å bli vanskeligere. Og jeg skal ned så vanvittig mye. Så jeg må bare holde det gående.. 

  Har du vært i samme båt som meg? Og har du noen lure tips å komme med? Da blir jeg veldig takknemlig :)

 6. Madelen Bjørkløw

  Kristiansand123
  Siste blogginnlegg

  Da sitter jeg her og fantaserer om hva jeg skal blogge om .. 😊💕 Forslag ?

 7. Madelen Bjørkløw

  • 3
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 252
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Kristiansand123
  Siste blogginnlegg
 8. blogs_blog_10576

  • 3
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 333
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Gjest MafiaBoSS
  Siste blogginnlegg

  Av Gjest MafiaBoSS,

  I skogens ro.

  Kan man høre fuglene kvitrer.

  Kjenne lukten av naturen. Se og føle roen.

  Ingenting slår det og ferdes i naturen. 😊

   

  20160708_073708.jpg

 9. .....den jeg tenkte jeg skulle ha for første gang på lenge. Jeg syns jeg fortjente det og at det var på tide. Ingenting er som en sommerflørt, men fint vær og lette klær. Den med rødmende blikk og sommerfugler i magen. Den med sene netter sammen og lange romantiske turer. Den med blafrende hår og sommerkjole. Den...akkurat den skulle jeg ha....

   

  dsc_0269_2-1959353-7-1469723208342.jpg

   

  Den ble avlyst pga manglene initiativ. Ikke av andre men av meg selv. Jeg har hatt det for godt med meg selv. Jeg har vært for varm og for kald, ingen perfekt temperatur for en flørt. Sofan er god den, veldig god. Når dagen er over og kvelden kommer, da kryper jeg ned i sofan og den gir meg en klem. Snakk om latskap.

  Når det er sagt har jeg også vært veldig uenig med meg selv ang denne sommerflørten. Hvem liker jeg, hvordan ser de ut, hvor gamle er de og hvor skal jeg finne dem? Som dere ser er det utrolig mye jeg kan diskutere her og det er jo bare slitsomt. Så isteden for å ta stilling til noe som helst, har jeg som sagt avlyst hele greia.

  Tenker at jeg prøver igjen neste år. Når en har blitt så gammel som meg er det ikke lenge til neste sommer, hehe. Men da har jeg tenkt å forberede meg bedre. Jeg skal nemlig begynne i januar , da skal jeg begynne å diskutere med meg selv. Da har jeg og meg kanskje blitt enig til juni.

  Men for nå, denne sommeren.......har jeg og sofan det veldig bra!!

  Følg meg på lillsele.blogg

  #sommerflørt #avlyst

 10. Jeg  trenger seriøst en bruksanvisning om meg selv, hvorfor reagerer jeg som jeg gjør, noen ganger forstår jeg og andre ganger er jeg helt på bærtur.

   Noen ganger synes jeg selv at jeg er jo super fornuftig og alle må jo se hvilken fantastisk person jeg er, mens andre ganger forstår jeg ikke at noen gidder å være sammen med meg .

   Alle andre virker så smarte, så klare i sine meninger og det er alltid forberedt med sine fine kaker og perfekte klær . 

   Som små barns mor var alle de andre barna perfekte med rene klær rosa kinn og de perfekte lekene med de fine kakene og de velstelte leilighetene.  Bare at når jeg så meg selv så hadde mitt barn litt snørrete nese og sjokolade pålegg på haka og jeg hadde gulpeflekker nedover ryggen.  Min leilighet hadde store hybelkaninrotter og søpla skulle jo vært tatt ut i stad og vannet blomster burde jeg ha gjort hvis jeg hadde sett de døde blomstene til venstre i vinduskarmen.

   Hvor gikk jeg feil?   Fikk ikke jeg samme bruksanvisning som de andre eller var det noe jeg glemte å lese eller var det noe som dumme ufaglærte meg ikke forsto ?

   Kaker jeg baker blir alltid så flate at jeg må lage en til for å klare to etasjer og pusser jeg vinduene så blir det alltid en stripe eller en flekk midt i, og lager jeg mat og inviterer noen til middag så har jeg glemt servietter eller så burde jeg ha vasket duken og strøket den i går.

  jeg er til tider en meget mislykket person, jeg burde ha fjernet legghårene  og neglelakk var noe fra forrige århundre! 

  Men jeg har fått støpt og fikset stolper og gjerde og port, jeg har montert en lampe,  men glemte helt å støvsuge inne .

   Er jeg virkelig en kvinne eller har jeg kommet feil ?

 11. Thorsdottir

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 293
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Thorsdottir
  Siste blogginnlegg

  Du fikk meg til å forandre meg fra en livsglad jente til en alvorstung dame. 17 år av mitt liv har jeg gitt deg. 17 lange pinefulle år. Jeg var ung og naiv, trodde du hadde mer livserfaring. Trodde du kunne mer enn meg. For slik fikk du meg til å føle meg. Jeg trodde jeg måtte lære av deg. At du var generøs som ville ta vare på stakkars lille meg. 17 år... jeg trodde jeg var den som var problemet til alt vondt i forholdet vårt. I 17 år trodde jeg at jeg provoserte frem sinnet ditt. At du var stresset, humørsyk, fortvilt, forbannet.....det var mi skyld, fordi jeg ikke var flink nok til å være en god kjæreste. Til og med når du gikk til fysisk angrep trodde jeg at det var min feil. I 17 år prøvde jeg å forandre meg. Gjorde alt slik du ville, men endte alltid med å ikke gjøre det bra nok. Nå har jeg våknet. Jeg er bra nok. Altfor god for deg. Du vet ikke hva du går glipp av. 

 12. Klovn utan scene

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 296
   visninger

  Nylige blogginnlegg

 13. Need inspiration for life

  • 2
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 484
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  needinspiration
  Siste blogginnlegg

  Jeg møtte på faren til mine barn på fredag. Har etterdønninger av følelsesmessig faenskap etter å ha vært i hans nærhet. Det vil si, jeg føler meg deprimert igjen etter å ha sett han. Jeg som følte meg så bra etter bruddet. Det var så utrolig tøft å ha vært i rettsmøte og høre han lyve om alt! Han hadde ikke forandret seg i det hele tatt. Det er vondt for meg å tenke at han faktisk kan få litt samvær med barna. Etter å ha vært i det møte, så følte jeg meg så utslitt mentalt. Var totalt utmattet. Barna måtte på overnatting hos venner. Jeg orket ikke tanken på at de skulle se meg sørge. Jeg orket ikke å snakke. Var bare så utslitt. Det var bare for jævlig.

  I dag er jo mandag, jeg kjenner liksom ingen glede over meg selv. Det bekymrer meg at BF skal få mulighet til å se barna igjen. Det er kritisk.

  Hvordan skal jeg komme tilbake til det positive tankegangen jeg hadde?

   

 14. Glagubben

  glagubben
  Siste blogginnlegg

  Da har fruen dratt på jobb tur og jeg har huset for meg selv :) 

  Lurer på hva djevelskap jeg kan finne på :) 

   Sjekk ut bloggen min Glagubben. Her får dere svaret

 15. Enkel

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 466
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  hauck
  Siste blogginnlegg

  Ja, da var offline o´clock prosjektet over for min del.. På tide med en liten oppsummering.

  Jeg kan si det sånn at to ganger så “glemte” jeg meg. Den ene gangen var det antagelig fordi jeg hadde drukket et par glass vin i Frankrike og ikke husket helt på tiden. (Jeg savnet barna sånn og ville inn på mobilen for å se på noen bilder av de..) Plutselig sa kjæresten min: “Hedda, det der har du ikke lov til!” Jeg skvatt til og la bort mobilen med en gang.. ;) Den andre gangen måtte jeg inn på mobilen for å bestille en Uber vi trengte for å komme oss hjem for kvelden.

  Uten om disse to gangene har jeg ikke vært logget på noen skjermer etter kl 22.00 og det har vært HELT FANTASTISK! Jeg har sovnet sinnsykt mye raskere på kveldene og både søvnen og drømmene har vært bedre! Jeg har også lagt mobilen mer bort på dagtid, da dette faktisk ble en skikkelig reality-sjekk for meg. Jeg har prioritert å være tilstede for barna, kjæresten min og de andre rundt meg og jeg må si at jeg tror alle har merket en positiv effekt av dette! Jeg sa faktisk til kjæresten min i går at jeg savnet #offlineo´clock, så derfor har jeg planer om å fortsette med det, selv om kampanjeperioden er over!

  Takk til If skadeforsikring som gjorde meg bevisst på hvor altoppslukende mobilen er, og hvor mye bedre livet faktisk blir ved at man til stadighet logger seg av og heller er tilstedet i de situasjonene man befinner seg i! Dette var noe jeg lærte masse av og vil fortette med! <3

  Som min kjole? Du finner det på http://www.missydress.ch/abendkleider

  Etui-Kleid.jpg

 16. FlyBabe's Blog

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 26048
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  FlyBabe
  Siste blogginnlegg

  Jeg føler jeg har fått et nytt liv de siste årene. Å møte mannen i sitt liv, få orden på følelsene og tankene. Og så skjer det plutselig noe som gjør at man likevel ikke har det så bra. Jeg har aldri tenkt at livet er en dans på roser, men det var veldig deilig at ting endelig ordna seg. Da er det litt kjipt å kræsje igjen. Prøverør er noe jeg aldri trodde jeg skulle oppleve. Jeg hadde ingen aning om hva det gikk ut på. Og nå er det 5 uker til min første samtale med legen. Det positive med det hele er at jeg har fått et spark bak til å gå ned i vekt. -20 kg har det blitt. Og mer skal det bli.

 17. Jeg gikk bare i boden en tur

  • 0
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 711
   visninger

  Ingen blogginnlegg ennå

 18. Line84

  • 0
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 703
   visninger

  Ingen blogginnlegg ennå

  • 2
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 849
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Da var det første søndag i advent! 

  Jeg har nå vært hjemme i to dager etter å ha blitt operert for gallestein. Så nå går jeg rundt med sterke luftsmerter i skuldrene, oppblåst mage og en gange som minner om at jeg nesten skulle hatt gåstol. 

  Har forresten lagt inn ett nytt innlegg på bloggen - Vil du se på gallesteinene mine? . Ta gjerne en titt! 

  Ha en fantastisk søndag! 

 19. helsefag

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 957
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  margareta79
  Siste blogginnlegg

  Hei,

  Jeg vet ikke om jeg får så mye tid til å skrive her. Snart er jo eksamen !!! Men for dere som forbereder seg vil jeg anbefale en flott og innholdsrik blogg som jeg jobbet med forrige år. http://helse-fag.blogspot.no/

   

 20. emmimar123's Blogg

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1197
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  Da jeg kom hjem i går kveld oppdaget jeg at den ene gullfisken min har fått en stor svart flekk på den ene siden. Har prøvd å lese meg litt opp på dette, og har fått alt fra sykdom, mark, urent vann og for ofte skiftet vann. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre! Leste også at man kunne separere den "syke" gullfisken fra de andre, skifte vannet hver dag og vente på at den går bort men jeg har virkelig ikke peiling. Noen?

 21. queenb8's Blogg

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1075
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  queenb8
  Siste blogginnlegg

  Hei, jeg er på utskikk etter et fint bryllups lokalet! Jeg tenkte at jeg ville ha et i Bergens området, maks 2-3 timer utenfor Bergen. Jeg hadde ikke tenkt å ha det på hotell, men heller en låve eller i et nøst! Noen som har ideer? Synes det er ufattelig vanskelig.
  Ellers så kunne jeg tenkt meg å hatt det i olden/stryn, det området. Om noen har forslag til fine låver der? :) Setter pris på rask tilbake melding! :)

 22. M+A=3

  • 1
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1333
   visninger

  Nylige blogginnlegg

  maxi25
  Siste blogginnlegg

  Jeg giftet meg med min bestevenn A i 2011. Vi var unge, forelsket og håpfulle. Vi var kjærester siden 2006 før vi giftet oss.

   

  Barn ville vi prøve å lage etter vi var gift. Vi begynte med samleie uten beskyttelse, skjedde det så skjedde det, vi ville ikke bruke eggløsningstester, måling av temperatur o.l. Vi tok det rolig og uten stress. Månedene gikk og testene negative. Vi hadde hørt at de fleste blir gravide etter ett år som prøvere, så vi fortsatte slik vi hadde gjort til nå.
  Jeg oppsøkte en privat gynekolog for å ta noen tester og se om alt var bra hos meg. Det ble tatt blodprøver og innvendig ultralyd, alt så bra ut.

   

  Når vi var prøvere i ett år uten å lykkes, tok vi en pause, jeg skulle gå på noen medisiner for acne. Ett helt år varte denne pausen.

   

  Vi begynte smått å prøve igjen når jeg var ferdig med kuren, denne gangen brukte jeg eggløsningstest for å se om jeg i det hele tatt har eggløsning. Det dukka opp en smiley hver måned. Fortsatt ingen graviditet. Vi nærma oss enda ett år som prøvere og forstod at det var noe som hindra oss i å lykkes så vi tok kontakt med legen for utredning. A leverte sædprøve, resultatet var nedsatt sædkvalitet. Det ble funnet veldig få levende sædceller. Vi ble utrolig lei oss, vi ble usikre på om vi noen gang kommer til å få barn. Hvorfor oss? Tenkte vi. Denne dagen husker jeg veldig godt, vi satt begge på sofaen, holdt rundt hverandre og gråt litt i stillhet. Eneste måten vi kunne få biologiske barn var via assistert befruktning, og hvem vet om vi vil lykkes der.

 23. shitkiid's Blogg

  • 0
   blogginnlegg
  • 0
   kommentarer
  • 1210
   visninger

  Ingen blogginnlegg ennå