Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 434

Sykdom i heimen


Gjest

1 482 visninger

Herlighet, her er vi rammet av sykdom, ja. Begge jentene er syke. Storesøster har hatt det helt siden tirsdag kveld i forrige uke. Da hadde hun vært forkjøla i noen dager, og begynte å få ondt i ene øret. Vi ringte legevakta, men fikk beskjed om at ørebetennelse som oftest går over av seg selv, og at vi ikke trengte komme med henne før hun eventuelt fikk over 39 i feber og veldige smerter. Etter noen dager gikk øreverken over, og vi trodde hun var god igjen - helt til hun fikk ondt i det andre øret :forvirret: Og hun blir ikke kvitt det. I går tok vi henne med til legen. Og joda, det var bakterielt, så nå går hun på antibiotika. Så nå blir det ikke noe barnehage på henne før tidligst mandag. Legen anbefalte å ha henne hjemme hele uka, selv om hun blir bedre. For i Storesøsters barnehage er de jo ute store deler av barnehagen, og det anbefalte legen ikke. Storesøster er rimelig lei av å være hjemme nå. Hun har jo ikke vært i barnehagen siden tirsdag i forrige uke. Men hun holder nå ut. På et vis. Lillesøster er også syk. Hun er så forkjøla at det nesten ikke er til å tro. Snørr og tårer renner. Nå er hun faktisk blitt sår under nesa, så snørrete er hun. Vi gjør vårt beste for å tørke, men da blir hun jo nesten enda mer sår. Og det renner heeeeele tida, så det er ikke greit. Også hun var hos legen i går. Vi stilte på legekontoret hele gjengen, etter anbefaling fra legen vel og merke. Hun ville gjerne se på dem begge. Lillesøster hadde heldigvis ingen bakteriell infeksjon. Bare virus hos henne. Så hun klarer seg med Pinex mot feberen, og hostesaft og nesespray mot forkjølelsen. Huff altså, måtte det gå over snart. Det er tungt når de små er syke. Men det er god prevensjon da, i forhold til en eventuell nummer tre ;) Vi voksne er friske da. I dag er jeg hjemme, for å avlaste Nala-mannen litt. Tror de trengte det, alle sammen. Og sjefen er veldig forståelsesfull, så det går greit. Men i morgen skal jeg tilbake på jobb igjen.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Huff, jeg skjønner jo at det er sykdom både her og der. Det er vel tida for det, men ikke noe gøy likevel. Håper snuppene blir bra fort, og at du og mannen slipper unna! :klem:

Lenke til kommentar

Syke barn er ikke gøy!!! Synd å se at de ikke har det godt og relativt slitsomt er det jo også. Håper det går fremover med jentene - fort...... Her er vi friske alle mann - bank i bordet - har ikke tid til noe annet nå i disse dager!

Ha en god dag videre, med kleenex balsam - det beste!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...