Gå til innhold

Lillepro's Blogg

  • blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    11 796

Handling av julegaver


Lillepro

1 357 visninger

Heisann.

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og første søndag i advent. Har faktsisk vært lettet i år over hvor få julegaver jeg skal gi og kjøpe. Det har bare blitt til familien, altså tre + 2-3 til. Så da jeg skulle kjøpe julegaver til foreldrene mine så tenkte jeg tilbake til hva jeg har brukt å kjøpt de tidligere årene og har vell egentlig innsett at jeg bare har kjøpt tullegaver egentlig, gaver som var billige og morsome. Til mitt forsvar hadde jeg ikke så mye penger da, men i år har jeg lagt opp penger til skikkelige julegaver, slik at mamma og pappa får julegaver til en verdi av 3500 kr hver. Til lillesøstra mi hvet jeg faktisk ikke hva jeg skal kjøpe, hun er 16 og har iphone 5.

Jeg er faktisk veldig fornøyd med kjøpene mine til mamma og pappa, jeg kan ikke vente til julaften for å se ansiktene deres når de åpner julegavene! :fnise: Jeg skal filme når de åpner julegavene for det kommer til å bli en julaften de sent glemmer :danse::biggrin:

Over til noe annet, så har jeg eksamen på mandag og gruer meg veldig. Håper jeg består! Det hadde vært perfekt, slik at det ikke hadde vært noe mer å grue seg for til jul. Jeg er ganske rolig når det kommer til eksamen men i hode mitt er jeg slik: :bond:

Hvis det er noen som vil ha tips til julegaver så er det bare å kommentere, det kan være vanskelig å finne ut hva man skal kjøpe til familien, men hvis du er så gammel at du er på tur ut av huset til neste år, så kan det være fint å kjøpe noe som familien ønsker seg, og som de virkelig setter pris på, selv om de kan si at du ikke må bruke så mye penger på dem, fordi at de har egentlig lyst på det de ønsker seg! det var det jeg fant ut i år, for jeg hadde penger nok til å kjøpe det som de ønsket seg. Bortsett i fra lillsøster som ikke har kommet med noen ønsker til meg.

Mvh

Lillepro :goodbye::engel:

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...