Gå til innhold

~*Nina*~ sin motivasjonskrok.

  • blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    13 591

~* Nina *~ - dette er meg!


~*Nina*~

1 294 visninger

Nina heter altså jeg. Jeg er en livsglad bergenser på 27 år som er bosatt i Oslo sammen med min kjære samboer og to kaniner.

Jeg har vært aktiv hele livet, men i varierende grad. Kostholdet har også svinget litt, dessverre også vekten. Men nå er den ganske stabilisert, og jeg har et sunt kosthold, sunn kropp og har kommet inn i en god treningsrytme over tid som vanskelig skal brytes.

De siste årene har jeg fått en del kunnskap om trening og kosthold, og dette motiverte meg til å skrive en treningsdagbok, slik at det kanskje kan motivere og hjelpe andre som ønsker å bli bedre på området. Men det er først og fremst en motivasjon for meg selv, slik at jeg har noe å oppdatere om, hihi! Ellers blir det jo ingen treningsdagbok! For tro det eller ei, selv om jeg nå trener 4 ganger i uken mer eller mindre, så trenger jeg å manne meg skikkelig opp innimellom for ikke å droppe treningsøkten. Trening skal være gøy, men noen dager er man sliten, og all form for fysisk aktivitet frister lite, hehe!

Jeg skal ikke komme med detaljer om hele overvektshistorien min, for det kan komme på flere sider, men for å gjøre en lang historie kort: Jeg har gått ned 20 kilo på 3-4 år, og er fornøyd med hva jeg har oppnådd. Jeg har kost meg innimellom, for jeg klarer dessverre ikke å holde meg helt unna søtsaker og den slags, så derfor har jeg valgt den langsomme veien, og vært tålmodig. I tillegg måtte jeg prøve og feile, så det var først de siste to årene jeg fikk et bra resultat, som ser ut til å være varig (krysser fingrene!). Det hjelper også veldig mye at min kjekke samboer driver med thaiboxing og MMA på høyt nivå 4 ganger i uken, og jeg ikke føler for å sitte i sofaen når han er så sprek! Han har også vist meg rundt i den sunne og spennende matverden :) Sunn mat trenger ikke å være kjedelig! Og det er viktig å kose seg iblant! Har blitt hver helg innimellom, hihi! Tar man tiden til hjelp, kan man komme langt!

Ha en fin dag alle sammen! Det er nå jeg skal begynne å skrive om trening og litt andre gøye ting :)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...