Gå til innhold

Luna73's Blogg

  • blogginnlegg
    2
  • kommentar
    1
  • visninger
    21 124

Mitt aller første blogginnlegg..


Luna73

1 470 visninger

Ja så er man da i gang med å skrive blogg også. Tenkte det kunne være en grei ting både for meg selv og for andre i lignende situasjon som meg selv.

Jeg er en dame på 39 år som ble GBP operert i Mars 2011 (på folkemunne ofte betegnet som slankeoperasjon) Grunnlaget for denne operasjonen var en diabetes som de ikke fikk kontroll på. Jeg hadde ved operasjons henvisningen en vekt på 108 kg, gikk på egenhånd endel før operasjonen og veier i dag, snart 2 år etter operasjonen 55 kg. Jeg er 164 cm høy så dette er altså å beregne som normalvekt. Diabetesen er helt borte, den forsvant allerede 2 mnd etter operasjonen, helt fantastisk rett og slett.

Nå er jeg kommet så langt i løpet att jeg kan fikse litt på det som ser aldeles grusomt ut etter vektnedgangen. Det skal vel nevnes att jeg på mitt aller største var ca 128 kg, så naturlig nok er det litt å fikse på. Magen fikk jeg fjernet overskuddshud fra for mange år siden pga eksem, så selv om det er litt heng når jeg bøyer meg forover så ser den stort sett grei ut og jeg kommer ikke til å gjøre noe mere med den. Lårene er "grusomme" de har jeg fått godkjent operasjon på hos Aleris i Oslo og får dette dekket gjennom det offentlige pga medisinske grunner som "gnissing" og sår. Brystene er ett kapittel for seg selv, de er blitt til tomme lommer som henger rett ned. Her må jeg nok betale selv, men dette er en utgift jeg ser meg nødt til da pupper tross alt er en del av det å være kvinne. Så her står jeg nå, i startgropen av kirurgijungelen og leiter etter rett sted for å få laget mine nye livsledsagere.

Så da er spørsmålet, er det noen her inne som veit om gode steder, noe dere vil anbefale eller evnt ikke anbefale osv. Jeg har vært innom en gammel tråd som lå her på kvinneforum som hete "ceecee`s hemmelige verden" en denne finner jeg ikke tilbake igjen nå som jeg har registrert meg og kan søke på sidene. Så med stor sannsynlighet er den vel vekk ?

Skal skrive litt mer om meg og mitt etterhvert, men en plass må man vel begynne. Håper å få mange flittige deltakere her inne så vi kan diskutere "slankeoperasjoner" Plastisk kirurgi og ellers livet i sin enkelhet med hverandre :)

Alle skal være hjertelig velkommen!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...