Gå til innhold

yasmin32's Blog

  • blogginnlegg
    3
  • kommentar
    1
  • visninger
    16 311

JEG SKAL KLARE DET .... ..


yasmin32

1 225 visninger

blogentry-59602-0-75489400-1334711595_thHallo i natten alle der ute..

ja da er jeg våken nok en natt, sitter tenker og funderer på hva jeg skal gjøre videre i livet.

jeg har tenkt en masse i dag , og faktisk kommet frem til at jeg skal komme meg videre, selv om jeg ikke vil. jeg kan ikke sitte og vente på en mann som ikke vil ha meg mere. jeg må begynne tenke på meg selv. jeg gråter enda men det er på en måte for og si farvel. jeg gjør meg ferdig og kommer meg videre..

husker når min datter døde i 03 , jeg var et vrak, trodde jeg rett og slett skulle dø. jeg sørget i lang lang tid, var ikke redd for og vise føelser og snakke om min sorg, dette var noe som hjalp meg på sikt. så tror det er bra jeg er så åpen og sørger når det virkelig gjelder, da slipper jeg og få et slag i tryneet når jeg minst aner det. tror min x kommer til og få et slag en dag, han kan jo ikke være helt føelse løs...

en dag så skjønner han at han mistet en fantastisk person, om jeg kan få skryte litt av meg selv :P

men uansett om han gjør det eller ikke kan ikke jeg bry meg om, jeg må bare ta tak i mitt liv, gjøre det beste ut av det.. jeg føler meg bedre når jeg klarer tenke disse tankene , ser ut som jeg kommer klare meg alikevel :)

legger ved et bilde av min lille engel som sikkert passer og våker over sin mor.. hun sitter nok sammen med bestefaren sin og følger med, tror ikke de liker at jeg har så vondt..

ha en god natt, jeg skal se film..

vi blogges :)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...