Gå til innhold

Stefan's Kvinner

  • blogginnlegg
    24
  • kommentarer
    56
  • visninger
    126 027

Utfordring


Stefan

2 028 visninger

Sitter på jobb. En rolig dag. Heldigvis. Kan la tankene vandre. Få ned noen ord på kaoset som har åpenbart seg. Heldigvis snart helg. Gleder meg. Og gruer meg. På en måte. Eller. Nei. Gleder meg. Som dere skjønner vandrer følelsene veldig. Det skal ikke være lett. Jeg visste jo dette når jeg fikk vite at en 10-åring også skulle involveres i livet mitt. Allikevel har det ført til en god del uforutsette problemstillinger. Så her sitter jeg og tenker på hendelsesforløpet etter beskjeden.

Jeg var utrolig lettet og gikk rundt som i en rosa sky i tiden etterpå. Allerede neste helg ble datteren introdusert, og det gikk overraskende bra. Vi snakket sammen og ble kjent mens mor hennes lagde mat. Hun er ei herlig jente. Litt sjenert, men med bein i nesa. Veldig lik mor sin, faktisk. Hun la seg et par timer før oss, og det ble veldig mye snakk om 10-åringen før vi skulle legge oss. Da vi skulle legge oss, begynte dama å ta initiativ til sex. For første gang følte jeg det litt kleint. Hun har ikke så stor leilighet, og det er veldig lydt der. Datteren liker å sove med døra oppe, og vil gjerne at mora har døra oppe også. Jeg vet også jeg ikke er av de mest stille når det gjelder sex, så jeg var litt unnvikende. Dette synes dama var utrolig teit, og ble litt oppgitt, så jeg tenkte at man kunne jo gjøre et forsøk. Det ble såpass hemmet at jeg ikke hadde sjans til å komme. Tok meg selv i å høre etter små skritt over gulvet, og ble distrahert. Jeg lagde ikke en lyd.

Dama hadde ikke noe problem med å komme, og ville gjerne gjengjelde. Hun brukte hånd og munn, men jeg hadde ikke sjans. Da lurte hun på hva som var i veien, og vi snakket om det i lang tid etterpå. Jeg fortalte at dette var en ny situasjon, og at det sikkert ville gå seg til etterhvert. Hun var litt bekymret, men godtok det. Dagen etter var jeg stuptrøtt fordi datteren skulle opp så tidlig. Vi spiste frokost sammen, og resten av dagen ble tilbragt i parken med masse lek og moro.

Neste helg var datteren hos barnefaren, og da var alt tilbake til det gamle. Herlig, bråkete og høylydt sex. Jeg slapp meg løs igjen og det førte til noen herlige eksplosjoner. Det ble også en veldig lat helg, hvor vi knapt var ute av senga.

Neste helg der igjen var det på ny tid for å møte både dama og datteren. Og igjen ble det en utrolig koselig helg, men den var ganske så flau også, da datteren våknet av at vi holdt på, og kom inn og ville opp i senga til mor. Ble litt sært at datteren lå i midten, og hun skjønte nok lite av at jeg la meg på siden med ryggen til henne for å skjule min tilstand. Så igjen ble det litt frustrasjon.

Så til dags dato har det vært utrolig koselig i det store og det hele, samt veldig frustrerende i form av sengevalsen de helgene hun har hatt datteren.

Allikevel ser jeg på dette som en utfordring. Jeg må ta et oppgjør med meg selv. Jeg kan ikke være like laid back som før. Spesielt ikke når datteren er på besøk, men jeg kan lære meg å slappe av bedre med situasjonen også. Jeg vil gjerne ha det til å fungere, og selvom kanskje ikke dama skjønner problemene mine i forhold til dette, så har jeg et ansvar for kommunikasjonen selv her også. Nå er det snart helg igjen. Nye utfordringer...

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Pialill

Skrevet

Høres absolutt ut som en utfordring, men går seg vel til etterhvert. Syns du er tøff som tør å satse! :klemmer:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ingen lett situasjon, men ser ut til at du takler den fint - bortsett fra litt frustrasjon og manglende søvn.

Hva tenker du rundt å sette dine egne gener til verden, da?

Lenke til kommentar

Oh, mann. Du spør vanskelig nå. Jeg har vel bevisst unngått å tenke i de baner. Lever litt i nuet. Så får jeg ta det som det kommer. Skjer det, så skjer det. Men da er vi nok langt bedre kjent enn vi er nå... selvom jeg føler jeg kjenner henne ut og inn.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...