Gå til innhold

Stefan's Kvinner

  • blogginnlegg
    24
  • kommentarer
    56
  • visninger
    126 025

Det første møtet


Stefan

1 865 visninger

Jeg la meg smilende. Krøp under dyna, og uffet meg litt da dingsen min skrapte mot lakenet(ja, jeg sover naken). Selvsagt nyvasket i dag, og med siste rest av tøymykningsmiddelet. Det vil si - ikke mye. Sår var jeg jaggu meg blitt, gitt. Det hadde gått vilt for seg. Det var overraskende bra. Etterlengtet. Akkurat det jeg trengte.

Vi hadde endelig møttes den dagen. Etter masse mail fram og tilbake. Etter mange mer eller mindre heldige webcam-samtaler. Etter masse ventetid. Hun måtte komme seg igang her i Norge, og hadde ikke tid til å møtes den første uka hun kom tilbake. Det hadde tatt på, så hun hadde vært sliten og lei. Hadde nesten ikke tatt kontakt, så jeg hadde selvsagt begynt å lure. Jeg hadde flere ganger tilbudt meg å hjelpe henne, men dette skulle hun klare selv. Hun ville at det første møtet vårt skulle være som en første date.

Vi avtalte et møte på en pub, og jeg var god og nervøs da jeg snublet inn. Jeg så henne veldig raskt. Hun var nydelig. Sliten, men nydelig. Jeg gikk bortover og øynene hennes lyste opp da hun så meg. Det sjenerte, småskeive smilet hennes gjorde meg helt matt. Jeg satt meg ned, og bestilte det samme som hun allerede satt med i hånda. Et lyst sommerøl. Vi lo litt nervøst og spøkte om at dette ville nok bli litt annerledes enn webcam-datene våre. Samtalen gikk veldig bra, og hun virket akkurat som den personen jeg hadde blitt kjent med gjennom laptopen, bare at hun var enda mer vakker og spesiell.

Det ble plutselig et kunstig opphold i samtalen, og vi så på hverandre og smilte. Plutselig forsvant smilet. Jeg kjente igjen DET blikket. Hun ville ha meg. Jeg ga henne blikket mitt, og kjente en varm kildring gjennom hele kroppen. Hun bøyde seg frem for å kysse meg. Jeg besvarte ømt. Vi så på hverandre igjen. Kysset igjen. Mer lideskapelig, og tungene våre lekte lenge. Det begynte å bli varmt, selvom det ikke akkurat var varmt ute. Hun lurte på om vi kunne dra til meg. Vi småløp, og fikk tak i en drosje. Vi kysset igjen, og ilingene var ekstreme. Jeg var så klar for henne, og hun var klar for meg. Jeg følte det merkelig. Jeg kjente henne veldig godt, selvom det bare var noen timer siden jeg så henne for første gang.

Oppe i leiligheten tok hun seg ikke tid til omvisning, men begynte å vrenge av meg klærne og også sine egne - samtidig. På sofaen min. Jeg lot meg ikke be to ganger, og plutselig var vi nakne sammen. Tett inntil hverandre. Som vi begge hadde drømt om en god stund nå. Vi brukte gooood tid på hverandre, og etter en veldig forsiktig åpning, ble det villere etterhvert. Etterpå lå vi på sofaen i hverandres armer. Vi hadde ikke engang kommet oss inn på soverommet. Utmattede, trøtte, fornøyde og veldig såre, ga vi hverandre en nattaklem og hun tok drosje hjem til seg. Enda jeg sa hun godt kunne være over. Det hadde vært koselig. Men passet tydeligvis ikke. Vi ble enige om å treffes dagen etter.

Så her var det en kar som var veldig fornøyd, men samtidig litt betenkt over at hun ikke kunne bli over. Fortsettelsen vil uansett bli spennende. :gjeiper:

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

spennende :) håper du kommer til og skrive mere om dette og denne mystiske kvinnen som ikke kunne sove over :P hehe :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Angelika3

Skrevet

Det er jo veldig positivt at hun ville møte deg dagen etter! Blir spennende å høre hvordan det har gått.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...