Gå til innhold

Peachy's Blog

  • blogginnlegg
    7
  • kommentarer
    9
  • visninger
    61 106

Sex for å komme over en "eks"?


Peachy

1 605 visninger

Hei og hopp! Det begynner å bli en stund siden jeg kom med en oppdatering her, så får vel bare hoppe i det?

Mye som skjer for tiden, stort sett jobbing, heldigvis at jeg har en kjekk jobb, 3 dager fri i hele Juli er jo ikke all verden… men! Det blir peng av det :D Har egentlig ikke hatt tid til mannfolk, men måtte nesten gå videre fra sånn som ting var. Elskeren er sånn halvveis i bildet, jeg klarer rett og slett ikke å kvitte meg helt med ham. Det er vel for mye følelser der, på tross av at han ikke vil ha meg. Så hva gjorde Peachy for å komme seg videre? Jo, hun fant seg en mann som kunne komme og knulle vettet av henne sånn innimellom jobbingen. Det har vel funket til en viss grad. Jeg har ikke den samme trangen til å løpe til Elskeren hver gang han ringer. Så ser veldig lite til ham, har vel bare blitt noen timer for to uker siden, fremgang sier jeg.

Når det er sagt, ingen god måte å gjøre det på. Burde vel kanskje vært litt alene og fått bort følelsene. Men denne nye mannen er ikke ute etter annet enn sex, så det passer meg egentlig veldig fint! Tror jeg bare kaller ham A fra nå av. Har jo selvfølgelig klart å rote meg bortpå noen fra nettet også, en lei uvane. Har blitt småflørting, masse meldinger og noen telefonsamtaler. Denne gangen har jeg bestemt meg for å ikke dra alt ut i evigheten, som jeg vanligvis gjør før jeg treffer noen. Så inviterte ham på besøk til uken, kan jo bli spennende!

J kommer altså på besøk i kveld og skal muligens sove over… Føler jeg er ute på dypt vann her, men jeg er flink å svømme! Hehe… Planen er en film og noen glass vin. Får funke det ☺ I verstefall kaster jeg ham bare ut om jeg blir lei av ham.

Så noen synspunkt her folkens? :fnise:

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Ana Banana

Skrevet

Hva skjedde?

Jeg har også en sånn jævel som ikke vil ha meg, og løsningen blir som oftest å lete etter en annen som kan ta over. Og nettet er et ypperlig sted å finne disse, det er bare å plukke fra øverste hylle:-)

Ana Banana Blogg

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...