Gå til innhold

Peachy's Blog

  • blogginnlegg
    7
  • kommentarer
    9
  • visninger
    61 104

Over?


Peachy

1 595 visninger

Det begynner å bli en stund siden jeg postet sist nå, så tenkte at nå som eksamen er ferdig for å år kunne jeg skrive litt. Jeg trenger nemlig å lufte tankene mine litt.

Denne bloggen skulle jo handle om litt gøyere ting enn det som skjer i livet mitt akkurat nå. Hva skjedde med "menn, sprell og fanteri"? Kunne vel bare skrevet "mann", oh well... det kommer nok. I hvertfall nå som det ser ut som at jeg blir skikkelig singel igjen. For de av dere som har lest de andre blogginnleggene mine, vet dere at jeg ikke er helt fornøyd med "forholdet" jeg har for tiden. Han har virket veldig fornøyd med tingene sånn som de har vært i det siste. Han ringer, og jeg kommer løpende. Prøver jeg å ta kontakt, får jeg korte svar, og no way om han gidder å holde i gang en samtale.

Sjansen er vel stor for at jeg skremte ham bort før helgen da jeg sendte ham en milelang mail hvor jeg forklarte hvor lite jeg liker situasjonen sånn som den er i dag. Jeg har vært mye lei meg, og ikke minst sint, fordi jeg føler han ikke bryr seg nok. Det verste oppi dette er at jeg ikke klarer å få ham til å være ærlig, eller å starte en diskusjon rundt problemet. Jeg ga ham et ultimatum, hvis han ikke skjerper seg og tar en avgjørelse på hva han vil, så stikker jeg for godt. Jeg fortjener uendelig mye bedre enn dette.

Jeg klarer jo å se logisk på hele situsjonen og ser jo at sånn som ting er blir jeg utnyttet. Ingen tvil om det. Så hvorfor er det så vanskelig å komme seg ut? Vi har det fantastisk når vi er med hverandre, og vi er mye sammen, stort sett 2 netter i uken, eller det har vært det frem til nå i hvertfall. Sexen er så fantastisk at jeg ikke kan beskrive det godt nok en gang, men nå er det dessverre sånn at bare sex ikke er godt nok lengre.

Nå sitter jeg no her, og egentlig bare venter på en avgjørelse, mens han unngår meg så godt han kan. Jeg er ikke akkurat typen til å forlange forklaring på hvorfor han er en sånn drittsekk for tiden, men jeg burde kanskje det? En ting er sikkert, dette gidder jeg ikke mer.

  • Liker 1

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Stefan

Skrevet

Jeg ser ikke helt hvorfor du skal løpe etter denne mannen slik. Han har jo fullstendig kontroll på deg, jente. Selv etter du har slengt avgårde et ultimatum, sitter du på nåler og venter. Lev livet ditt. La ham vite at du klarer deg godt uten ham, og be ham om å holde seg unna inntil han har forlatt kona si. Det kommer ikke til å skje i 95% av tilfellene. Og om han gjør det, så hva er sjansen for at han vil gjøre akkurat det samme mot deg? Med en så slitt moral, vil jeg tro lista ikke er veldig høy.

God sex kan du få mange steder, og nå har du jo fått lære mer om hvordan du liker det, og da er det også lettere å lære det videre.

Det er du som har kontroll over din egen lykke. Han kommer ikke til å gjøre deg lykkelig. Håper virkelig du kommer deg ut av dette, og finner en herlig fyr som faktisk fortjener deg. :klemmer:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

oi! Hvor ga jeg inntrykket av at han enda var gift? han har en ekskone, og de har et barn sammen, men de har ikke bodd sammen på over 2 år.

Men ja, jeg gjentok ultimatumet i dag (har ikke sett ham siden jeg ga det etter han ringte meg dritings i natt. Hvis ikke han komme med en avgjørelse for hva han vil videre, får han ikke treffe meg, og det er over. Jeg er lei av å komme løpende, da han ville ha meg i en taxi i natt for å komme og besøke ham, la jeg rett og slett på. Jeg skal ta kontrollen tilbake, denne jenta har aldri latt en mann styre henne før, hvorfor i all verden skal jeg finne meg i det nå?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Stefan

Skrevet

Jeg legger meg flat... Hadde det for meg at han fremdeles var med kona. :regn:

Da er det jo enda merkeligere oppførsel... :klemmer:

Men det er godt du har bestemt deg for å tråkke til. Du er verdt bedre enn han har behandlet deg så langt. :klemmer:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Angelika3

Skrevet

Jeg liker bloggen din! Kommer nok til å lese mer av den : )Jeg trodde forøvrig også han var gift fordi du kaller ham "elskeren".

Lenke til kommentar

Jeg liker bloggen din! Kommer nok til å lese mer av den : )Jeg trodde forøvrig også han var gift fordi du kaller ham "elskeren".

Han er jo elskeren min fordi vi ikke er sammen eller noe, mest sex, men skjønner forvirringen ja :fnise:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...