Gå til innhold
  • blogginnlegg
    17
  • kommentar
    1
  • visninger
    13 650

Gikk opp i vekt når jeg begyndte å trene!


Lillk

1 822 visninger

Dette innlegget skrev jeg når jeg hadde gått i 7 dager, jeg var ganske fortvilet og forstod lite. Men det er håp, nå er jeg på dag 19 , Les mer her http://lillsele.blogg.no/ under Gå prosjektet.

 


I dag var det ikke gøy en eneste plass. Det var fillen så tungt og jeg kjendte jeg måtte konsentrere meg om å bare sette en fot forann den andre. Men.....jeg gjenomførte, kanskje til og med litt raskere. Full konsentrasjon!
26 min i dag.
Noe skjer i kroppen min, for den er helt på tur. Jeg trener ikke for å gå ned i vekt, men jeg trener heller ikke for å gå opp i vekt. Denne uken har jeg spist lite og vanlig, men har gått opp 1,5 kg. What?? Finnes det en logisk forklaring på dette? Jeg er meget fornøyd med den vekten jeg har så er det sagt, men jeg vil da ha DEN vekten jeg har, skjønner.
Nå har jeg gått og svette en hel uke, har vært andpusten og hjertet har pumpet. Jeg har vært veldig fornøyd med meg selv. Men jeg må si det var litt demotiverende å se på vekta. Selv om alle sier vi ikke skal bry oss, så gjør vi faktisk det.
Noen som vet?
1959353-10-1441618115964.jpg

Stor klem.......Lill

#husmortrim #treninbg #gå #tur #inspo #husmor #kvinne40+

http://lillsele.blogg.no/

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...