Gå til innhold

Gro's hverdag's Blogg

  • blogginnlegg
    1
  • kommentar
    1
  • visninger
    2 956

Er du med på leken må du tåle steken..


Gro's hverdag

2 405 visninger

Når man velger å blogge, så må man også ta konsekvensene av å stikke nesa frem. Mange bloggere mener at ingen har rett til å kritisere dem, at de blogger for sin egen del og at dersom man ikke har noe positivt å si om ting så skal man holde kjeft. Forøvrig er god tankegang, men det er bare ikke slik det funker! Folk er slemme, folk har meninger, og dersom du legger ut dine meninger og tanker på nett så må man dessverre regne med at man kan få reaksjoner. Verden er ikke bare en dans på roser solskinn og enhjøringer dessverre, folk er slemme, folk er kritiske, og folk er uenige. Stikker man seg frem på nettet med en blogg, nesten samme hva man skriver om, så må man også regne med at folk er uenige og vil ha meninger om hva man skriver.

Jeg blir veldig frustrerte over bloggere som velger å skrive en blogg, for så å sutre over at folk er slemme mot en og kritiserer deg. Hva forventer de egentlig? Forventer de at alle skal være enige med dem samme faen hva man skriver og at alle skal kommentere hvor flinke,pene, fantastiske og flotte de er? Da har man misforstått noe spør du meg? Jeg sier ikke at det er riktig at folk skal slenge dritt, det er bare patetisk og direkte ondskapsfulle kommentarer burde man bare slette fra bloggen sin, Men når det er kommentarer der vedkommende er uenig med deg og/eller gir deg konkstruktiv kritikk så burde du faktisk holde kjeft!Så kjære deg, dersom du velger å blogge, så slutt å sutre fordi folk er uenig med deg og/eller gir deg kritikk! Verden er ikke perfekt, og så lenge man velger å blogge på nett så må man også forvente å få både gode og dårlige kommentarer, og man må lære seg å takle det! Folk burde selvsagt tenke over hva de skriver til folk, men du kan ikke kontrollere andre, men du kan kontrollere dine egne forventninger til det å blogge!Slett drittslengingen men forvent at folk vil ha andre meninger med deg, og prøv å lære av det istedet! Ikke minst, slutt å sutre fordi ikke alle er enige med deg, da kan du like gjerne slutte å blogge?.Slutt og spill offer av ulike slag eller sug ut all energien av folk fordi noen er uenige. Det passer seg ikke for voksne folk. Vær deg selv på godt og vondt, du kommer lenger med det. Streb ikke etter sympati eller oppmerksomhet, du blir gjennomskuet.

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

michaeline__07

Skrevet

ja, men drapstrusler burde være unødvendig. dessuten så burde ikke en blogger uttale seg for mye ang. politikk f.eks. det har man jo politikere og journalister til å gjøre.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...