Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    168
  • kommentarer
    939
  • visninger
    33 328

Er online igjen :)


Swissie

1 563 visninger

I dag kan jeg endelig få kontakt med omverdenen igjen.

Det er mye som må ordnes når en er i en flytteprosess, og først nå i helgen fikk jeg koblet til PCen min. I mellomtiden har jeg brukt iPhone og iPad, men der er det så knotete med å laste opp bilder.

Men selv om jeg kunne lese blogger osv på PCen nå i helgen, kunne jeg ikke skrive. Tastaturet fungerte ikke. Jeg har trådløst tastatur, og nye batterier ble satt inn. Men nei. Ingen kontakt verken i går eller tidligere i dag. Til slutt ringte jeg han som jeg har kjøpt datautstyret fra. Tenkte han kunne hjelpe meg på telefon. Men han mente jeg hadde gjort alt riktig. Så i middagspausen skulle han komme forbi.

Han prøvde og prøvde, men skjønte heller ingen ting.

Til slutt vågde jeg meg frampå og spurte om det kanskje likevel kunne være batteriene. Men vi hadde prøvd med to sett nye batterier, både min mann og jeg, så jeg kunne ikke skjønne at det var grunnen.

"For sikkerhets skyld har jeg tatt med at par nye batteri", sa han. Han tok ut de jeg hadde lagt inn, og de lå helt riktig!! Han la inn de han hadde med, og vips fungerte alt.

Pinlig! MEGA PINLIG! :sukk:

Jeg unnskyldte meg, men han sa at slikt kan forekomme.

I alle fall er jeg nå online på skikkelig vis, og det er godt. Utrolig hvor avhengig en blir av PC!

Jeg har hatt litt (bittelitt!) tid til litt strikking innimellom. Her er klutene som ble til mellom kasser og flyttelass.

blogentry-78197-0-22327200-1399900700_th

Nå har jeg forelsket meg i mønsteret "Bird Cherry" (eller "Hegg" på norsk). Denne kluten er strikket i såkalt gryteklutgarn. Det er tjukkere enn det garnet som er foreslått. Derfor valgte jeg å ha mindre maskeantall på midtdelen. Tenkte nemlig å bruke kluten som gryteklut, og da ville jeg ikke ha den så stor. Er ikke helt sikker på om jeg likte flerfarget garn, men det var nå det jeg hadde.

blogentry-78197-0-54656100-1399900730_th

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

AstridNV

Skrevet

jaja sånn kan det gå,men hovedsaken var jo at du fekk kontakt med omverdenen.Lenge siden du har vært på lufta. Koselig var det å høre fra deg.

Eg syns du har vore flink eg midt oppi all flyttesjauen. Klutene dine var jo heilt skjønne,syns og at det mønsteret er fint,og så friske farger da. Har blitt så glad i skarpere farger nå enn tidligere,før falt eg alltid for pasteller. Har dette noe med øynene mine tro. Eg skal no til mandag 19. ta grå stær opr.og eg er veldig spent på det.Holder på med siste lappene til vognteppet no og så blir det festing av tråder. God kveld videre til deg.

Lenke til kommentar

Ja da er du vel instalert og jammen fikk du tid til strikkerier. Fine kluter i flotte farger. Mønsteret på den gule og den blåspettete var spesielt fint.. er det vanskelig? og deler du ,eller selger? Ha en fin dag

Lenke til kommentar
Betty_HjemmetNO

Skrevet

Så kjekt å høyre frå deg igjen. Festlige kluter i flotte farger. Så no skal det bli dreis på oppvasken. Kos deg. I juni blir det fleire grytekluter. Det skal bli spennende.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...