Gå til innhold

Swissies blogg

  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    37
  • visninger
    14 357

I strikkemodus for tiden!


Swissie

1 736 visninger

Joda, det er faktisk sant. Jeg strikker!

Ufoen jeg fortalte om i forrige innlegg, er ferdig. Det er et trekantsjal strikket i sokkegarn.Så nå har jeg en ufo mindre.

blogentry-78197-0-18919400-1396049332_th

Da jeg var på vei hjem fra skolen på tirsdag, gikk jeg innom garnbutikken. Der har jeg fått lov til å stille ut kortene mine, og nå ville jeg hente resten. Tenkte jeg måtte bytte ut vinterkortene med vårkort.

Men der kunne de fortelle meg at de nå skal flytte, og derfor er det bedre at jeg venter til ut i mai, når de har kommet seg på plass i den nye butikken.

Jeg spurte hvorhen de skal flytte, og det viser seg at vi blir omtrent naboer! Deres nye lokale ligger like nedenfor huset vi flytter til i slutten av april. Morsomt! Jeg får iallfall ikke lang vei for å hamstre garn!

For det er nemlig en av mine svakheter. Jeg kommer inn i en garnbutikk, og der ligger det noen nøster og bare roper på meg. Slik var det på tirsdag også. Så da jeg hadde hentet kortene mine, lå dette knallgule bomullsgarnet og bare ropte at det ville bli med meg hjem.

blogentry-78197-0-34982500-1396049309_th

Jeg så med en gang for meg fargeglade kjøkkenhåndklær.

Det første ble ferdigstrikket sist natt, og i dag var jeg innom butikken og kjøpte mer garn i andre farger. Gleder meg til å få slike fargeklatter på kjøkkenet i den nye leiligheten.

Ideen til håndklærne fikk jeg av medsnelle Rigmor.

blogentry-78197-0-62066000-1396048883_th

I morgen har vi Kindertag. 7 jenter har meldt seg på denne gangen, så jeg får nok å gjøre fra kl.9 til halv to. Bibelfortelling, sang, dans, lek, forming og middag står på programmet. Heldigvis har jeg et team av gode medhjelpere.

Ønsker dere en god helg.

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Signe_HjemmetNO

Skrevet

Fint sjal og ett fargerikt håndkle du har strikket.

Rart hvor lett vi lar oss friste i garnbutikker.

En fin dag til deg Swissie.

Lenke til kommentar
nutte_HjemmetNO

Skrevet

Lekkert sjal du har strikket! Så flott da, at du blir nabo med håndarbeidsbutikken. Kan jo være praktisk det. Flotte farger på håndkleet som sikkert vil pynte bra opp i det nye kjøkkenet ditt.

Lenke til kommentar
Betty_HjemmetNO

Skrevet

Fint handarbeid Liv. Eg har vore litt på og litt av, men for to - tre dager sidan var Ruben innom og ga mor si ei hjelpande hand, så no er eg på igjen. Så no skal eg bli flinkare å kommentere etter kvart.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...