Gå til innhold

Wizz's Blog

  • blogginnlegg
    5
  • kommentar
    1
  • visninger
    27 769

Om denne bloggen

Følelsesdagbok i en tid hvor det skjer MYE! :)

Blogginnlegg i bloggen

Gravid? :s

Fikk en positiv test i dag! Men det var svak strek og jeg har fått falsk positiv før så jeg prøver å ikke bli FOR gira. Har ikke sagt noe til min kjære enda, vil ikke rope ULV ULV. Ohhh! Jeg lider!! TISSE PÅ PINNE NÅÅÅÅ!!! :gjeiper: Skal holde ut til i morgen tidlig! Skal egentlig vente 48 timer sier de som kan det men POKKER heller! Har kjøpt så mange tester atte! Can`t wait!

Wizz

Wizz

Rot i hodet!

Bah! Har fått æren av å arrangere reunion for medelevene mine på barneskolen. Gøy men FRYKTELIG mange mennesker a gitt!! Facebook er nok enkleste utvei når det kommer til invitasjoner osv. men det er jo ikke alle som er like aktive der akkurat. Driver nå å manner meg opp til å finne adressen til hele forbaska sulamitten! Noen som har noen tips og triks til hvordan gjøre dette på enklest mulig måte?

Wizz

Wizz

Husmor vs. ferie

Jeg kjenner husmortendensene mine har blitt brått revet bort fra meg! Jeg er uhyre god på å gjøre null i løpet av en dag fortiden kjenner jeg. Hadde innbrudd i huset for noen uker siden og ting har ikke vært de samme etter det. Er ikke like glad i huset mitt. Er ikke like glad i å holde det strøkent, for jeg får liksom ikke bort møkka etter de som var her ei natt å rota i skapene mine. Håper det går over etterhvert, hvertfall når vi har fått bygd på og pusset opp gamledelen. De siste dagene ha

Wizz

Wizz

Bazinga!

Min første blogg! Denne kommer til å inneholde alt jeg opplever av følelser. Har det egentlig fantastisk men sliter med litt helse og depresjon noe som kan sette skygge over en hel del. Tror jeg kommer til å trenge å "blogge" nå fremover. Vi skal bygge på huset, ser for meg mange frustrasjoner der! Vi skal prøve å gjøre meg gravid! Jeg skal være forlover! Det blir en spennende tid fremover. VIL BLI SMELLT PÅ TJUKKA!!

Wizz

Wizz

×
×
  • Opprett ny...